lauantai 29. marraskuuta 2014

Harmaata marraskuuhun

Tänään illalla mennään Nosturiin Borknagarin keikalle, joten eilen illalla piti sitten taiteilla hienot kynnet kyseistä keikkaa varten!
 Aikomuksena oli tavoitella China Glazen Stone Coldia, muttei tästä nyt ihan samanlaista lopputulosta tullut. Nyt jälkeenpäin ajatellen mulla olis kyllä ollut yksi lakka, jolla olisin voinut päästä lähemmäs tavoitettani. No, ensi kerralla sitten!Lakkoina Oriflamen Night Fever, jonka päälle laitoin kerroksen Kicksin Salt Liquoricea. Koristeet on OPIn I Snow You Lovesta noukittu ja koko komeuden päälle vielä Beauty UK:n mattapäällyslakka. Näin jälkiviisaana voin todeta, että olis pitänyt nuo ISYLM:n glitterit laittaa vasta sen mattalakan päälle. En vain jaksanut illalla alkaa säätää kun oli jo aika myöhä ja olin varma, että glittereiden mukana tulis liikaa lakkaa ja sit tuohon olis jäänyt sellaiset kirkkaat läntit ympärille. :D
 Tykkään näistä kyllä kovasti, vaikka illalla onnistuin jo oikean peukalon lakkauksen kolhimaan johonkin ja aamulla oli vasemman käden peukalossa lakanaprintit.Käytetyt lakat:

A England - The Knight
Oriflame - Night Fever
Kicks - Salt Liquorice
OPI - I Snow You Love Me
Beauty UK - Matte Top Coat

4 kommenttia: