maanantai 6. huhtikuuta 2015

Mint & Pink

No niin, voiton puolella ollaan jo Finnish(able) Nail Art Challengen kanssa! Tämän viikon haasteina siis Mint & Pink ja Uusin lakkani.
 Tällä kertaa en jaksanut lähteä kikkailemaan mitään kovin ihmeellistä, vaan tyydyin lakkaamaan kynnet Delush Polishin Je Ne Sais Quoilla, josta löytyy sekä minttua että vaaleanpunaista:


Toinen vaihtoehto olisi tietysti ollut Dollish Polishin Better Not Waste, mutta se nähtiin vastikään pastellihaasteessa. No, olihan Je Ne Sais Quoi ystävänpäiväkynsissä, mutta aika pienessä roolissa kuitenkin. :)

Pohjalle lakkasin kerroksen We Care Iconin True Whitea ja siihen päälle kaksi kerrosta Je Ne Sais Quoi:a. Kärjet kuulsivat vähän läpi, joten yhden kerroksen olisi voinut vielä jompaakumpaa lakkaa laittaa, mutta näistä tuli nyt tällaiset. Halusin kokeilla miitistä saamaani Oriflamen The One mattapäällyslakkaa, sillä Beauty UK:n versioni alkaa olla jo aika vähissä ja paksuuntunut. Oriflamen sivellin on todella leveä ja sillä saa hyvin lakattua koko kynnen yhdellä vedolla. Siveltimen kärki on myös pyöristetty mukavasti, joten se ei sotke kynsinauhoja edes tällaisia kapeita kynsiä lakattaessa. Ja oikein kaunis mattapinta tuli, tykkään! :)

Niin ja muistakaahan, että vielä on tämä päivä aikaa osallistua leimauslaatan pika-arvontaan! Arvonta-aika päättyy tänään klo 20!Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
We Care Icon - True White
Delush Polish - Je Ne Sais Quoi
Oriflame - The One Matte Top Coat

5 kommenttia:

 1. Tuo lakka on vaan niin jumalaisen kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä todella ihana! Minttuglitterit tekevät tästä kyllä todella ainutlaatuisen. :)

   Poista
 2. Ihana lakka! Ei tarvii mitään koristeita, kun yksinäänkin niin kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Oih tämä lakka on kyllä niiin ihana <3 Oikea kevätherkku :)

  VastaaPoista