maanantai 27. huhtikuuta 2015

No nyt niitä kukkia!

Aavistuksen myöhässä tulee nyt nämä Ablecs15:n Blooming, kynnet, mutta mitäs tuosta!
 Sain helmikuun miitistä MoYou Londonin Pro08 -laatan, joka on täynnä upeita kukkasia, ja päätinkin heti käyttää kyseistä laattaa tässä haasteessa! Ongelmaksi vain muodostui, että mitä muuta kynsille keksin. :D lopulta päätin kaivella naftaliinista Color Clubin La Petit Mint-sieurin ja siitä se lakkaus lähti pikkuhiljaa rakentumaan! Lakkasin keskisormiin La Petit Mint-sieuria ja muihin kynsiin OPIn Angel With A Leadfootia. Lakkojen kuivuttua sivelin nimettömiin OPIn Sheer Tintsejä: sinistä ja keltaista kärkiin ruohoksi, keltaista, punaista ja violettia kynsien tyviin kukkasiksi. Sitten leimasin nimettömiin Konadin mustalla leimauslakalla tulppaanit MoYoun laatasta ja keskisormiin Zoyan Trixiellä lehtikiemuroita Pueen33 -laatasta. Lakkaus näytti vielä todella tylsältä valkoisine kynsineen, joten lakkasin vielä peukalon, etusormen ja pikkurillin OPIn Muppets World Tourilla. Näistä tuli aika hauskat. :)


Olen jonkin aikaa himoinnut OPIn Hawaii -kokoelman vaaleanvihreää That's Hula-riousta itselleni, mutta taitaa tää Mint-sieur olla niin samanlainen, että voin Hula-riouksen jättää kauppaan. :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Angel With a Leadfoot
Color Club - La Petite Mint-sieur
OPI - I Can Teal You Like Me
OPI - I'm Never Amberrased
OPI - Be Magentale With Me
OPI - Don't Violet Me Down
Zoya - Trixie
OPI - Muppets World Tour
China Glaze - Fast Forward Top Coat

3 kommenttia:

  1. Nää on aika ihanat! Mulla on toi Hilarious-lakka, ja se on sävyltään ainaki pullossa tosi lähellä Gargantuan Green Grapea...

    VastaaPoista