keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Uusin lakka ja uusin lakkamerkki!

Foxy Pawsit rantautuivat Suomeen viime viikolla ja kipitinkin oitis hakemaan omani Mi Nailsilta. Olin tilannut ennakkoon kolme lakkaa, vaikka alunperin havittelin viittä kaunokaista. Kaksi näistä jäi kuitenkin tilaamatta, sillä pihiys iski. Noh, kuinkas sattuikaan, toinen näistä haaveeksi jääneistä lakoista oli "ihan sattumalta" siinä tiskillä pyörimässä kun kävin tilaukseni hakemassa ja Mirva sitä siinä pyöritteli, että "Näitä tuli yksi, olisitko sä kiinnostunut?" ja niinhän se Visa vinkui taas. :D laajempi katsaus Foxyista tulossa lähipäivinä maaliskuun ostospostauksen muodossa, nyt paneudutaan yhteen niistä!

Olen jo jonkin aikaa haaveillut kynsilakasta, joka näyttäisi aivan galaksilta kynsillä. Löysin Cadillacquerilta yhden ihanan, mutta sitä ei oikein saanut mistään. Mirvaltakin yritin kyseistä lakkaa mankua, jolloin hän sitten tulikin paljastaneeksi minulle tulevan Foxy Paws -tilauksen. Sieltä mä sit bongasin The Voidin ja se oli siinä. Aivan upea! Mustalla pohjalla mielettömästi sinistä shimmeriä joukossaan myös erikokoisia valkoisia glittereitä, kuin kaukaisia tähtiä! Rakkautta ensisilmäyksellä!
 Päätinkin siis tehdä Arcturus -kynnet! Arcturus on siis Se Bändi ja biisien ja ylipäänsä levyjen teemat liikkuu vahvasti avaruudessa. Olen tästä meuhkannut aiemminkin, joten hillitsen itseni tällä kertaa. Mut joo, aivan mahtava bändi.Leima on puolikas naamio MoYou Londonin Explorer 13 -laatasta ja siihen sain inspiraation tästä paitaprintistä:


Tein (taas!) leimadecalin ja maalasin koko naamion valkoiseksi. Tällä kertaa en laittanut törkeää kerrosta päällyslakkaa decalin päälle stämpperillä ja operaatio sujuikin varsin kivuttomasti. :)
Halusin matata The Voidin ja tartuin taas Oriflamen The One Matte Top Coatiin. Mielessä toki kävi, että mitä jos se levittää leiman. Lopulta tulin siihen lopputulokseen, että levinneenä tuo leimahan näyttäis vain siistimmältä ja niinhän siinä sitten kävikin, että leima levisi. Tykkäsin kuitenkin kynsistä (ja erityisesti levinneestä leimasta!) tosi paljon ja viihdyinkin näillä kynsillä monta päivää. :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Foxy Paws - The Void
Konad - valkoinen
Oriflame - The One Matte Top Coat

2 kommenttia:

 1. Vau, ihanat lakkaukset! Jännää, kuinka hyvin tuo levinnyt leima sopii tähän, ajattelin heti aluksikin että se on varmasti tarkoituksella tehty näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   The Void on kyllä aivan ihana! Täytyy tunnustaa, että testasin tuota leiman leviämistä eka oikeaan käteen, koska en oikein koskaan kuvaa sen käden kynsiä. :D näytti niin törkeen hyvältä että uskalsin levittää myös vasemman käden leiman. :D

   Poista