perjantai 17. huhtikuuta 2015

Rainy days always make me sad..

Tiedätkö sen tunteen, kun olet jo hyvän aikaan himoinnut tiettyä, tuotannosta poistunutta kynsilakkaa ja yhtäkkiä sinulle valkenee, että sulla on ollut sille dupe lakkakorissa kokoajan? Mä tiedän.
 Kyseinen lakka on siis China Glazen Hunger Games -kokoelman Stone Cold. Ihana harmaa mattalakka, joka näyttää ihan asvaltilta. Sattumalta löysinkin kyseisen lakan Prettypolish.comista ja hintakin vain 5,95€, joten lisäsin sen wishlistille, kun ei sillä hetkellä ollut tarvetta tilaukselle.
 Viime viikolla sitten törmäsin Sonnelan blogiin, jossa seikkaili ihan samannäköinen lakka kuin Stone Cold, nimittäin Sally Hansenin Silk Onyx. Leuka meinas pudota pöydälle kun tajusin, että mullahan on se lakka! Ostin sen Kynsikoristekirppikseltä ikuisuus sitten enkä ole käyttänyt kertaakaan, vaikka välillä olenkin sitä pyöritellyt. Jotenkin en ollut mieltänyt sitä mattalakaksi ja swatch -tikkuunkin olin laittanut top coatin päälle. Hyvä minä! :DTää on niin ihana! Vähän hidas kuivumaan eikä voinut päällyslakkaakaan laittaa niin onnistuin peukalon johonkin kolhimaan ja se piti tehdä uusiksi, mutta muuten selvittiin ilman sen kummempia kommelluksia.
 Lakka ei tosiaan ole ihan täysin mattalakka, vaan siihen jää tuollainen himmeä satiinimainen pinta, kuten kokoelman nimikin, Satin Glam, antaa ymmärtää. :)
 Nää on sopivan sadepäiväisen harmaan, joten kuittaanpa ablecs15 -haasteenkin tältä osalta tehdyksi!Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Sally Hansen - Silk Onyx

6 kommenttia: