torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappukynnet!

Siis miten voi vapaapäivt aina mennä yhdessä hujauksessa, niin ettet mitään ehdi tehdä?!
 Olin tosiaan eilen vapaalla ja aikomuksena oli tehdä hienot vesimarmoroinnit vapuksi ja samalla kuitata vesimermorointihaaste huhtikuun osalta tehdyksi.
 Saatiin joululahjaksi neljä lippua Finnkinoon ja jokin aika sitten havahduttiin siihen, että nehän vanhenee ensi viikolla, joten eilen illalla mentiin leffaan.
 Mullahan oli olevinaan ihan ruhtinaallisesti aikaa lähtöön, joten aamuisen kauppareissun jälkeen siivosin makuuhuoneen, pesin pyykit, tiskasin ja leivoin juustokakun vapuksi, kunnes tajusin, että mulla on 45min aikaa lähteä! Siispä hyvästit vesimarmoroinneille ja myöskin kynsien viilaamiselle, joka mun piti myös tehdä! Äkkiä jotain nopeaa mutta kivaa!
 Päätinkin tehdä ablecs15 -haasteen "Oh so bright" -kynnet, sillä onhan niissäkin räikeää vappumeininkiä.
Kynsillä A Englandin Camelot ja Lumenen Punchy Azalea, joiden päällä InDecisive Lacquerin Speckled Neon Pink ja Speckled Black. Ja voi hyvänen aika miten mä rakastuinkaan näihin! Mulla on näitä Speckledejä minipullot ja sattumalta huomasin FB:n Kynsikoristekirppiksellä eräällä neitokaisella myynnissä täysikokoisina näistä mustan, valkoisen ja tän neon pinkin. Mun oli ihan pakko ostaa ne pois kuleksimasta! Tää iskee nyt ihan täysillä kyllä. :)Meille ei mitenkään riehakasta vappua oo tosiaan tulossa: tällä hetkellä istun töissä ja täältä päästyäni käyn vielä nopeasti kaupassa, sitten haen tuon rakkaan puolisoni töistä ja sitten suuntaamme äidin luo syömään munkkeja ja tuota eilen leipomaani sitruunakakkua. :)
 Minkäslaisia vappusuunnitelmia teillä muilla on? :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
A England - Camelot
Lumene - Punchy Azalea
InDecisive Lacquer - Speckled Neon Pink
InDecisive Lacquer - Speckled Black
Lumos - High Speed Top Coat

5 kommenttia:

  1. Ihanan pirteät vappukynnet :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat värit! Hauskaa vappua kotisohvalta :)

    VastaaPoista
  3. Aivan huiput! Musta antaa tuolle pinkille ihanan kontrastin, tykkään tästä lakkauksesta ihan hirveästi! Pitääkin laittaa joku päivä itsellekin jotain neonpinkki-mustaa :)

    VastaaPoista