perjantai 15. toukokuuta 2015

Arvostelussa Born Pretty Storen decalit 1/3

Born Pretty Store lähestyi minua lopputalvesta yhteistyön merkeissä ja sain valita kolme tuotta arvosteltavaksi blogissani. Olin tuolloin noin kuukauden sairaslomalla, joten yhteydenotto piristi mukavasti ja innostuksissani valitsin siirtokuvia, siirtokuvia ja siirtokuvia. :D
 Tuotteiden saapumisessa kesti ikuisuus. Tilaukseni postitettiin lähes viikko sen jälkeen, kun olin sen tehnyt (vaikka sivuilla mainostavat, että postitus 24h:n sisään) ja matkaan meni vielä kolmisen viikkoa. Lopulta paketti kuitenkin saapui ja nyt olen jopa ehtinyt ensimmäisen setin siirtokuvia iskeä kynsille! :)

Pakkauksessa tuli viisi arkkia kokokynnen siirtokuvia sekä kynsiviila ja appelsiinipuutikku, joiden avulla saa ylimenevät osat siistittyä pois. Kuvat ovat varsin suuria, ja tällainen pienikyntinen yksilö voikin ihan hyvin puolittaa suuremman kuvan ja siitä riittää kahdelle kynnelle. :)
 Nämä käyttäytyivät oikein mallikkaasti: irtosivat taustasta varsin vähäisellä liotuksella ja asettuivat kynnelle nopeasti, mutteivät liian nopeasti. Alle lakkasin varmuuden vuoksi kerroksen valkoista kynsilakkaa, mutta nämä peittivät jo itsessään varsin hyvin. Kuvat rypistyivät hiukan, mutta päällyslakka korjasi onneksi tilanteen. :)


Muistakaahan, että koodilla TAMK31 saatte Born Pretty Storesta 10% alennusta ja BPS sponsoroi blogiini arvonnan kun koodia on käytetty kymmenen kertaa! :)Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Angel With a Leadfoot
China Glaze - Gothic Lolita
OPI - I Snow You Love Me
Glisten & Glow - HK Girl

2 kommenttia: