sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Liskonnahkakynnet

Kuten blogia pidemmän aikaa seuranneet saattavat muistaa, meidän taloudessa asustelee liskoherra. Hänellä oli pari viikkoa sitten mittava nahanluontiprojekti enkä voinut olla kokeilematta, miten liskonnahkakynnet onnistuu kotikonstein. Sileä masunahka lähti isona riekaleena, joten harjoittelumateriaalia riitti. :D

 Tässä kohtaa nyt vielä pakko selventää, että matelijat luovat nahkansa silloin tällöin ja tämä nahka on sitä luotua nahkaa, liskokaveri ei ole mitenkään kärsinyt näiden kynsien takia! Mitä nyt tuo nahanluonti vaikuttais olevan aika hermojaraastavaa puuhaa..

Leikkasin nahasta nimettömiin ja peukaloihin sopivat palaset ja lakkasin kaikkiin kynsiin OPIn My Vampire is Buffia yhden kerroksen. Jonkin ajan kuluttua lakkasin toisen kerroksen peukaloon ja painoin nahanpalan siihen. No eihän siitä mitään tullut! Peukalonkynteni on niin kupera, että nahka törrötti jostain kohtaa aina ilmassa, vaikka kuinka paineli. Tunnustin tappioni ja siirryin nimettömän pariin. Tähän kynteen nahka onneksi tarttui paremmin, mikä saattoi johtua myös siitä, että annoin Buffin vähän kuivahtaa ennen kuin tökkäsin nahan siihen.Muihin kynsiin lakkasin vielä pari kerrosta Crows Toesin Milquetoastia ja lopuksi päällyslakka kaikkiin kynsiin.
Nyt tuli tämäkin kokeiltua, tuskinpa ihan heti teen uudestaan. :D

Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - My Vampire is Buff
Crows Toes - Milquetoast
Glisten & Glow - HK Girl

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen nahka sun liskolla :) ja hyvin sopii kaveriksi tuo Milquetoast.

  VastaaPoista
 2. Idea on kyllä mainio! Ja kynsistä tuli mahtavat.

  VastaaPoista
 3. Siis nää on ihan mahtavat! <3 Hurjan hieno kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea! Ja hieno toteutus ^_^ Pitääpä lakata Milquella pian, on se vaanniin nätti :)

  VastaaPoista