maanantai 18. toukokuuta 2015

Hetken mielijohteesta

Yleensä tykkään suunnitella lakkaukset hyvissä ajoin etukäteen. Pidän tietokoneella listaa erilaisista lakkayhdistelmistä ja koristelutyyleistä, joita täytyy jossain välissä toteuttaa ja välillä saatan suunnitella lakkaukset viikoiksikin eteenpäin. :D eilen kuitenkin repäisin ja väsäsin kynnet ihan hetken mielijohteesta. Ajelin illalla kotiin töistä ja mietin, että pitäis kyllä vaihtaa lakat, muttei mikään muhimassa olleista lakkausideoista innostanut. Jotenkin sitten sain päähäni lakata kynnet OPIn likaisen nudella Skull & Glossbonesilla ja leimata siihen mustalla jotain isoa kuviota. Kotona sitten tutkimaan laattavalikoimaa ja sieltä löytyikin aivan uusi hankinta, MoYou Londonin art noveau -henkinen Artist Collection 19.Leimoista tuli ihan törkeän reikäiset ja asettelukin on ihan miten sattuu, mutta mulla paloi niin hermot kynsilakanpoistoaineeseen. :D
 Käytän yleensä kynsilakanpoistoaineena Trindin asetonitonta lakanpoistoainetta, sillä se toimii mulla tosi hyvin ja on hellä käsille ja kynsille. Viime viikolla mulla kuitenkin tyhjeni pullo enkä löytänytkään varapulloa kaapista, vaikka olin ihan varma, että siellä vielä yksi pullo lymyilisi! Kaapissa sen sijaan nökötti pieni pullo Zoyan Remove+ -kynsilakanpoistoainetta, jonka sain viime kesänä kaupanpäällisiksi kun tilasin muutaman Zoyan kynsilakan. Päätin ottaa sen käyttöön, sillä äitini oli juuri matkalla Pohjanmaalla ja hänellä on minulle tuliaisina usea pullo Trindiä, sillä Weljekset Keskinen myy kyseistä tököttiä hurjan edulliseen hintaan.
 Noh, tuo Zoya on kyllä aivan jäätävää kuraa! Poistaa lakat tosi huonosti enkä meinannut edes tuota leimauslaattaa saada puhdistettua sen kanssa! Siispä vieritän ainakin osan leimojen feilaamisesta Zoyan syyksi. ;)
 Onneksi äiti kotiutui Pohjanmaalta tänään ja menen keskiviikkona käymään kotona, niin saat ihanaa Trindiä taas! En malta odottaa jälleennäkemistämme!
Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Skull & Glossbones
Konad - Black
Glisten & Glow - HK Girl
Oriflame - The One Matte Top Coat

3 kommenttia: