tiistai 12. toukokuuta 2015

Monte-Criston kreivi

"Verenpunaista ja mustaa. Ehdottomasti. Ja ehkä kultahiutaleita. Ne on Monten värit."
Näin vastasi minulle ystäväni, joka järjesti minulle ja toiselle ystävälleni liput Turun Ylioppilasteatterin Monte-Criston kreivi -näytelmään ja jolta tiedustelin, minkälaiset kynnet sinne pitäis laittaa. :D
 Omistauduin asialleni niin, että tilasin myös MoYou Londonilta Monte-Cristoon perustuvan Literature Collectionin laatan 09 ja hienot veriroiskeet tietysti Artist Collection 23 -laatasta.
 Aluksi aikomuksena oli lakata kynnet esim. OPIn My Vampire is Buffin kaltaisella kellertävällä nudella ja leimata MoYoun laatasta mustalla sitaatteja ja punaisia veriroiskeita päälle. Kuitenkin noin vuorokautta ennen näytelmää päähäni pälkähti, että Delush Polishin Murder House sopisi myös mainiosti teemaan ja koko suunnitelma menikin sitten uusiksi. Olinhan mä myös leikitellyt idealla, että lakkaisin kynnet mustiksi ja valkoisella tekstiä ja punaisia roiskeita, mutta kun punainen ei meinaa millään erottua mustan päältä. Valkoinen teksti kynsillä myös tekisi mahdottomaksi käyttää hyväksi havaitsemaani kikkaa, jossa leima tehdään valkoisella leimauslakalla ja sitten koko kynnen päälle lakataan kerros punaista jellyä. No, joskus täytyy tehdä kompromisseja!


Aluksi lakkasin kaikki kynnet A Englandin Camelotilla ja peukaloon ja keskisormeen laitoin kerroksen Delush Polishin Murder Housea. Etusormiin OPIn Purea ja nimettömiin ja pikkusormiin leimat. Nimettömän tekstin (God is always the lasr resource) leimasin Models Ownin Goldilla ja siihen päälle Konadin Wine Redillä veriroiske. Pikkusormen leimassa ensin juurikin se Konadin valkoinen ja päällä Kleancolorin Garnet Red. Tykkäsin kynsistä (ja näytelmästä) kovasti! Monte-Criston kreivi pyörii Turun Ylioppilasteatterissa vielä ensi viikon loppuun asti, suosittelen! :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
A England - Camelot
Delush Polish - Murder House
OPI - Pure
Models Own - Gold
Konad - Wine Red
Konad - White
Kleancolor - Garnet Red
Glisten & Glow - HK Girl

1 kommentti: