keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Arvostelussa Born Pretty Storen decalit, 2/3

Moikka lukijat!
 Tällä kertaa halusin kynsille jotain pirtsakkaa, joten testiin pääsivät toiset Born Pretty Storen decalit ja Norway Nailsista tilaamani Miss Ashleigh:n Betty Confetti.
 Pitsidecaleita on arkissa montaa mallia kahdessa värissä, pinkkinä ja keltaisena. Yllätin itseni ja käytin nyt sitä keltaista pitsiä. :D


Halusin myöskin olla supertrendikäs, joten laitoin decalit kynnen sivuun kärjen tai tyven sijasta. Lopputuloksesta tuli oikein kiva, tosin jollain tasolla nämä muistuttaa mua sirkuksesta ja pelleistä!Betty Confettiin iskin silmäni jossain toisessa blogissa ja olihan se pakko saada itsellekin. Valkoinen pohja on melkeinpä yllättävän peittävä ja lakkasin alle kerroksen We Care Iconin True Whitea ihan turhaan. Lakkapohja on melkein jo liian peittävä, sillä se peittää myös glitterit!

Decalit käyttäytyivät jälleen varsin mainiosti: irtosivat helposti ja kiinnittyivät kynnelle tukevasti, antaen kuitenkin hiukan aikaa asettelulle. Huomaan tuijottelevani kynsiäni tämän tästä, joten varsin mieluisethan näistä tuli. :)

Muistakaa käyttää koodia TAMK31 shoppaillessanne Born Pretty Storessa! Saatte 10% alennuksen ja BPS sponsoroi blogiini arvonnan kun koodia on käytetty kymmenen kertaa! :)
Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
We Care Icon - True White
Miss Ashleigh - Betty Confetti
Lumos - High Speed Top Coat

2 kommenttia:

  1. Ihana lakkaus! <3 Tosi kaunis ja vaikka onkin hempeä, niin kivaa piristystä kokonaisuuteen tuo nuo decalit ja lakan värikkäät glitterit :)

    VastaaPoista