lauantai 23. toukokuuta 2015

Simppelit pin up -kynnet

Finnishable Nail Art Challengea on jäljellä enää ensi viikko, jes! :D vaikka tämä onkin ollut hauskaa, niin minulle on kasaantunut niin paljon muita kynsi-ideoita, joita en ole tämän vuoksi ehtinyt toteuttaa, että alkaa jo ahistaa.
 Mutta itse asiaan! Tämän viikon haastekynsinä olivat "keeping it simple" eli yksinkertaisia kynsiä ja "holographic", joka multa jää nyt ajanpuutteen vuoksi tekemättä.
 Mulla oli näiden simppeleiden kynsien kanssa selvät sävelet jo ajat sitten, halusin tehdä punaiset puolikuukynnet jokanaisen tyyli-ikonin, Dita von Teesen tapaan:Lakkasin ensin kynnet Lumenen CC Nail Concealerilla, sitten kiinnitin kynsien tyviin kynsivinyylit ja lakkasin päälle Essien Dress to Kiltillä. Mustien vinyyleiden asettelu oli varsin hankalaa, ja muutama vinyyli menikin vähän vinoon. Myöskään Dress to Kilt ei peittänyt niin hyvin kuin olin toivonut ja sitten se vielä kehtasi kaljuuntua kun yritin hätäisesti laittaa uutta kerrosta edellisen ollessa vielä märkä. Ja unohdin käyttää vinyylit ensin iholla, niin nekin tarras sitten turhan hyvin tuohon pohjalakkaan kiinni ja repivät sitä mukanaan... Noh, kynnet näyttää ihan hyviltä kun tarpeeksi kaukaa katsoo! :)


Käytetyt lakat:

Lumene - CC Nail Concealer
Essie - Dress to Kilt
China Glaze - Fast Forward Top Coat

4 kommenttia: