lauantai 9. toukokuuta 2015

Huhtikuun hankinnat

Taas on tullut aika tiivistää päättyneen kuukauden hankinnat ja täytyy kyllä todeta, että vähän lähti lapasesta tässä kuussa tämä touhu. Suurin osa tuotteista kuitenkin hankittu jonkinlaisin alennuksin, joten ehkä teinkin vain poikkeuksellisen paljon hyviä diilejä huhtikuussa! ;)
Huhtikuun alussa oli kauppakeskus Myllyssä Myllytys ja sieltä hankin pari purkkia Piimaxia ja pari pulloa OPIn Original Nail Envyä -30% alennuksella. We Care Iconin Magic Topaz oli normaalihintainen tuote, mutta siitäkin tuli 10% kauppakeskuslaisalennusta. :)


Pretty Polishilta tilasin piCture pOlishin uudesta Vampy Chameleons -sarjasta Scandalin ja jonkin aikaa himotuslistallani olleen Monroen. Voi hyvänen aika, mikä pettymys tuo Monroe oli! Olin swatcheista katsellut sen olevan herkullisen tummanpunainen hololakka, mutta se paljastuikin dupeksi OPIn DS Extravagancelle ja PP:n omalle Moscowlle! Vasta jälkikäteen törmäsin netissä tietoon, että kyseinen lakka uusiutui 2012 ja olin kuolannut tämän vanhan version kuvia. No, sain sen jo myytyä pois, joten ei harmita enää niin paljoa. :D
 A England -kokoelma kasvoi myös ihanalla vihreällä Saint Georgella. ♥ Delush Polishilla oli päivän tai parin alennusmyynti, -15% tilauksesta. Kotiutin Spring to Conclusions -kevätkokoelmasta Amazemintin ja Scream Supreme -kokoelmasta tilasin Misty Dayn täysikokoisena. Pikkupullo tästä mulla on jo, mutta kyseinen lakka on niin hillittömän hieno, että oli pakko hankkia myös täysikokoinen! Lisäksi tilasin lasiviilan, jota on kovasti kehuttu ja joka vaikuttaakin ihan lupaavalta. :)


Sinney myi omia lakkojaan pois ja sieltä nappasin pari piCture pOlishia: jo blogissakin näkyneen Mellow Yellown ja Fairy Flossin. :)


 En voinut vastustaa kiusausta, kun näin Kynsikoristekirppiksellä myynnissä isot pullot InDecisive Lacquerin Speckled -sarjan mustaa, valkoista ja neonpinkkiä kynsilakkaa, joten ostin ne pois kuleksimasta. Hups!MiNailsilla oli huhtikuun ajan kampanja, jossa sai yli 50€:n ostoksesta -25% alennusta. Tein kaverin kanssa sinne kimppatilauksen ja itselleni hankin OPIn rumanvihreän Uh Oh, Roll Down the Window:n sekä Nfu Oh:n kehutun kynsinauhamönjän. 


Samaan tilaukseen eksyi myös nippu decaleita ja kivana kauppiattarena Mirva lahjoitti sekä minulle että kaverilleni arkin Minions -decaleita. On ne söpöjä! :DEräs venäläissyntyinen ystäväni lähestyi minua kuun lopulla ja kyseli, haluaisinko tilata mahdollisesti poskettomatkin määrät Dance Legendia. Hänen venäläinen ystävänsä oli tulossa vapuksi Suomeen ja oli lupautunut tuomaan kyseisen merkin lakkoja kaverilleni. Selailin DaLen venäjänkieliset sivut läpi ja sieltä löytyi viisi lakkaa, jotka tilasin. Wow Prism -kokoelman Buller for My Valentine on nyt sellainen, kuin oletin tuon PP:n Marilynin olevan, joten olen siihen oikeinkin tyytyväinen. :) Smoky -kokoelmasta tilasin harmaan Grey Britainin ja vaaleanvioletin Moorlandin, Termo 170 sai kunnian olla ensimmäinen väriävaihtava thermo-lakkani (enkä millään malta olla kokeilematta nyt heti!), Glass -kokoelmasta tuli tummanvihreä 1055 ja ystäväni tarjosi vielä Elastic Base -pohjalakkaa muutamalla eurolla mukaan, sillä hänellä oli jo ennestään monta pulloa, joten sekin tuli sitten vielä. Koko setti vähän päälle kolmellakympillä, ei harmita yhtään. :)


Kynsikoristekirppikseltä ostin myös leimauslaatan ja supersöpöjä kokokynnen kukkadecaleita!Born Pretty Storesta tilasin hauskoja ranskisteippejä, leimauslaatan ja lisää kukkadecaleita!

Huh huh, näistä riittää iloa pitkäksi aikaa! :D

1 kommentti: