maanantai 3. marraskuuta 2014

Kuukynnet

Vähän tulee nyt myöhässä tuo viikon 7 #ablecaw14 nro 2, eli My Blog. Kyllähän mun piti nämä kynnet väkertää jo lauantaina, mutta sitten päätinkin tiskata ensin ja jotenkin ne kynnet sitten odotutti itseään eilisiltaan asti. Hups! :)
 Tämän haasteen kanssa päätin olla hyvinkin suoraviivainen ja tehdä kuukynnet! En ole aikaisemmin galaksikynsiä tehnyt ja sen valitettavasti huomaa..



Pohjalle levitin kerroksen OPIn tummansinistä Incognito in Sausalitoa ja siihen päälle kerroksen Delush Polishin sinistä glitterlakkaa nimeltä Dark Passenger. Sitten tuputtelin meikkisienellä Dependin vaaleanviolettia 058 -lakkaa ja Tiia Vanhatapion Mercuryä tuollaisiksi epämääräisiksi läikiksi (hienot tähtisumut siis). Siihen vielä kerrokset Oriflamen Serial Bloggeria ja OPIn I Snow You Love Me.
Sitten piti vielä tietysti kuu saada! Mulla pyöri kotona tuollainen epämääräinen "feikki-Konad", jossa on ihan sympaattinen puolikuu, joten päätin sen sitten leimata molempiin keskisormiin. Lakkana päätin nyt kokeilla OPIn Push & Shovea, sillä olin kuullut sen leimaavan oikein hyvin. Siispä leimaustarvikkeet pöydälle, lakkaa laatalle ja leimaamaan! Mutta e-hei, ei onnistu! Kuva ei siirry laatalta stampperiin millään. Usean yrityksen ja epäonnistumisen jälkeen päätin vaihtaa lakaksi Essien No Place Like Chromen, sillä se mulla toimi aiemminkin. Mutta ei!
 Tässä vaiheessa sitten tajuan, että en ole käyttänyt kyseistä laattaa aiemmin ja että siinähän on vielä kiinni se kirkas suojakalvo! Facepalm -tuokion jälkeen pyydän miestäni repimään kalvon pois (sillä en halua pilata kynsiäni) ja otan Push & Shoven taas käyttöön. Mutta ei vieläkään! Sama homma jatkuu! Kuva ei siirry, ei sitten millään. Jälleen muutaman kokeilun jälkeen vaihdan käyttöön No Place Like Chromen. Pikkuhiljaa alkaa stampperille jäädä sellaisia puolikkaita puolikuita ja tässä vaiheessa huomaan, että kyseinen kuvio on niin pinnassa, ettei siihen jää lakkaa kun skrapaan ylimääräiset siitä pois. Siispä koitan levittää lakan oikein superhuolellisesti kuvion päälle ja oikein, oikein, oikein hellävaraisesti pyyhkiä ylimääräiset pois. Pikkuhiljaa kuvio alkoi siirtyä paremmin ja sain kuin sainkin jotenkuten tehtyä leimat kynsiin. Eipä ole ikinä ollut leimaaminen noin hankalaa! Lisäksi vasemman käden leiman sijoitin ihan päin honkia.. Huoh..
 Oikea käsi onnistui onneksi vähän paremmin, vaikka tuokin leima olisi voinut olla vähän enemmän tuolla vasemmalla. Mutta tuosta nimettömän kynnestä tykkään, siitä tuli hieno.
 Oikean etusormen lakkaus lähtikin jo aamulla kävelemään, kiitos aluslakkana käytetyn IsaDoran peel-offin. Aikomuksena oli tehdä uudet lakkaukset vasta huomenna, mutta kun tuo etusormi on jo nakuna, niin kaipa nuo muutkin voi rapsutella pois ja tehdä illalla uudet lakkaukset.

Hehe, tulipa pitkä vuodatus. :D



Käytetyt lakat:

IsaDora - Peel Off Base
OPI - Incognito in Sausalito
Delush Polish - Dark Passenger
Depend - 058
Tiia Vanhatapio - Mercury
Oriflame - Serial Blogger
OPI - I Snow You Love Me
Essie - No Place Like Chrome
OPI - Top Coat

10 kommenttia:

  1. Nää on upeat mun mielestä! Ongelmat leimojen kanssa eivät ainakaan näy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Juu, kyllä oli työn ja tuskan takana nuo leimaamiset! :D

      Poista
  2. Tykkään näistä kovasti. Mahtavat! Ja kuvastaa hyvin tätä blogia, tummat värit ja kimallus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katarooma! :)
      Juu, glitteriä tarvitaan aina! :D

      Poista
  3. Nää on tosi nätit kynnet! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivat kuukynnet! Mun mielestä tuo galaksitausta on oikein onnistunut, pitäisi itsekin joskus koittaa vastaavaa, kun en ole kertaakaan saanut aikaiseksi :) Mutta kauniit ovat siis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :)
      Tuosta tähtisumusta ei ihan tullut niin hienoa kuin olin ajatellut, mutta onhan nuo muuten kyllä kivat. :)

      Poista
  5. Ai että, nää on tosi kivat! Tykkään. :)

    VastaaPoista