perjantai 14. marraskuuta 2014

Tuttu TV:stä(?)

Toinen tämän viikon #ablecaw14 -haasteista tuotti mulle ihan hillittömästi päänvaivaa ja suunnittelinkin jo sen sivuuttamista kokonaan. Aiheena siis "Tuttu TV:stä". Aluksi suunnittelin toteuttavani samanlaiset kynnet, kuin jollain TV:stä tutulla henkilöllä on ollut. Tämä suunnitelma kuitenkin kariutui nopeasti ihan vain siksi, etten ole kiinnittänyt lainkaan huomiota TV-tähtien kynsiin. Hylkäsin idean ja vaivuin epätoivoon. 
 Sitten kuitenkin hoksasin, että mullahan on hirmuisesti TV-sarjojen inspiroimia kynsilakkoja ja näinhän sainkin sitten loistavan (teko)syyn lakata kynnet taas yhdellä uudella tulokkaalla, lokakuun ostospostauksesta tutulla Delush Polishilla! Eli lakkana siis A Night in the Asylum, joka on saanut inspiraationsa American Horror Story -sarjasta.








Tykkään tästä ihan hillittömästi! Alle lakkasin kerroksen Oriflamen mustaa Night Fever -lakkaa ja sen päälle riitti yksi kerros Asylumia. Päälle levitin vielä kerroksen BeautyUK:n Matte Top Coatia. 
 Yleensä tällaisten isoglitteristen lakkojen ongelmana on se, että isot glitterit painuvat pullon pohjalle eikä niitä saa sieltä ronkittua millään. Tämän lakan kanssa ei moista ongelmaa ollut ja yllätyinkin asiasta todella positiivisesti! :)
 Näistä tuli taas todelliset tuijottelukynnet ja toivonkin, että peel offista huolimatta malttaisivat muutaman päivän kynsillä pysytellä. :)


Käytetyt lakat:

IsaDora - Peel off base coat
Oriflame - Night Fever
Delush Polish - A Night in the Asylum
BeautyUK - Matte Top Coat

12 kommenttia:

  1. Todella upea lakkaus! <3 Ai ku mää tykkään...

    VastaaPoista
  2. Ihanat! ♡ Mitä mä oon tuosta lakasta kuvia nähnyt, niin matattuna tuo on kyllä kaikista hienoin! Mä varmaan tarvin tuon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa!
      Juu, glitterit pääsee oikeuksiinsa matattuna ehkä paremmin. :)
      Kyllä sä ehdottomasti tarviit tän. ;)

      Poista
  3. Voi vitsi, tää lakkahan näyttää kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on niin ihana! Enkä mä edes yleensä tykkää sinisestä! :D

      Poista
  4. Näppärä keino selvitä päänvaivalta! Ja kauniit kynnet :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana tuo Asylum ja toimii tosi hyvin matattuna mustan päällä. Menee kyllä ostoslistalle tuo lakka :)

    VastaaPoista
  6. Tää ei kyllä ollut tämän haasteen teemoista helpoin, tuotti mullekin suurta päänvaivaa! :D Nää on aivan upeat, tuo glitter on niiiiin hieno! Miten kauan sait näistä nauttia, kun sitä tuossa pohdit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. :)
      Kyllä nää muistaakseni lähti seuraavana päivänä irtoilemaan. Tai siis yhdestä tai kahdesta kynnestä putosi lakkaukset kokonaan niin revin sitten muutkin pois. :D

      Poista