perjantai 10. heinäkuuta 2015

Arvonnan voittajat ja kesäkuun ostokset

1 -vuotisarvonta päättyi sunnuntaina ja voittajiksi tiensä raivasivat lukijat OonaV ja PeeKoo, hurjasti onnea heille! Niin ja sori Oona kun jouduit odottelemaan viestiäni, olin vahingossa kirjoittanut sun meiliosoitteen väärin. :D


Sitten onkin aika laittaa kesäkuun hankinnat esille!Ebaystä sorruin tilaamaan Essien Urban Junglen ja sille matkakaveriksi OPIn Haven't The Foggiest:n. Huomasin, että perus mustan ja valkoisen kynsilakan jälkeen eniten mulla on kulunut Tiia Vanhatapion Mercuryä ja Zoyan Trixietä, joten tämäntyyppinen varapullo on aina paikallaan!
(Sori muuten vintinväntin olevasta kuvasta! Meillä on pienoinen kaaos kotona ja mun kuvausnurkka sen kaaoksen keskellä..)


Kicksin alennusmyynnistä tosiaan kotiutin ensimmäisen Make Up Storen kynsilakkani, upean Gretan. Se pääsi heti kynsillekin.Mi Nails alkoi myydä Nail Pattern Boldnessin tuotteita ja kävin heti hakemassa itselleni Glitter Foodin. Tätä siis laitetaan glitterlakan päälle ja sen pitäisi tasoittaa epätasaiseksi jäänyt pinta kauniin sileäksi. En ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta enköhän mä lähiaikoina taas jotain glitteriä halua kynsille.
Minulla oli tosiaan syntymäpäivä toukokuun lopulla ja pitkällisen pohdinnan tuloksena rakas mieheni päätyi tilaamaan mulle synttärilahjaksi peräti kaksi Über Chickin leimauslaattasettiä! Sain siis setit 1 ja 3 ja nämä ovat aivan ihania! Ykköskokoelman ykköslaattaakin ehdin jo kokeilla. Onneksi myös kaikki laatat tulivat ehjinä perille!


Pretty Polish -verkkokaupassa oli (ja on näköjään yhä) ale, josta tilasin sitten piCture pOlishin Glitter Ballin (miksen ole aiemmin tajunnut, miten ihana tämä on?!), Zoyan Oswinin, joka myöskin on päässyt jo kynsille, Kleancolorin mattalakan Mellow Khakin sekä Models Ownin hitulalakka Red Sean. Tämän odotan näyttävän törkeän hyvältä mustan kynsilakan päällä. :)

 Ei mennyt tuon Pretty Polishin tilauksen tekeminenkään kuin elokuvissa. Sieltä tuli tosiaan uutiskirje alennusmyynnistä ja aikani selattuani klikkasin itseni kassalle näiden neljän lakan kanssa. Kaikki meni hyvin siihen asti, että minun piti vahvistaa tilaus. Sitten näytölle pomppasi virheilmoitus, että en ole täyttänyt "state/province" -kohtaa. Paha vain, että siinä osoiterivillä ei ollut sellaista kohtaa! Yritin tilausta useaan otteeseen, niin sisäänkirjautuneena kuin vieraanakin, mutta ei, aina tyssäsi tuohon virheilmoitukseen. Laitoin sitten hädissäni Pretty Polishin Petralle sähköpostia, että en saa tilausta läpi ja haluan mun lakat! Aikaisin seuraavana aamuna Petra sitten vastasikin, että verkkokauppa on siirtynyt uudelle alustalle ja tosiaan vaikuttais olevan tällainen bugi ulkomaalaisilla tilaajilla siellä ja sitä nyt selvitellään. Hetkeä myöhemmin mulle tuli sitten tilausvahvistus näistä neljästä lakasta, Petra oli tehnyt tilauksen mun puolesta. :D
Loppu hyvin, kaikki hyvin!

4 kommenttia:

 1. Onneksi se tuli lopulta perille :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi se tuli lopulta perille :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia! Onneksi kaikki sujui lopulta hyvin tuon tilauksen kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavia ostoksia, ai hitsi alkoi tehdä mieli shoppailla. :D

  VastaaPoista