tiistai 21. heinäkuuta 2015

Polttarikynnet

Viime lauantaina vietettiin kaverin polttareita Turussa hyvän ruoan ja juoman sekä burleskin ja freakshow:n parissa. Hauskintahan tässä on se, että kyseinen rouva on tosiaan ollut rouva jo yli kaksi vuotta, mutta polttarit jäivät aikanaan pitämättä, koska pari karkasi vihille Las Vegasissa!
 Koska polttarisankari on kova rokkityttö, en voinut missään nimessä lähteä viettämään polttareita kukkakynsissä, vaan piti saada jotain, noh, tyylikkäämpää!
 Mulla on jo pidemmän aikaa kierinyt pöydällä Dance Legendin Bullet for my Valentine odottamassa vuoroaan ja päätinkin nyt korkata kyseisen lakan.Ai että mä tykkään tästä! Aivan täydellisen herkullinen punainen ja niin paljon holoa ja kimallusta! Ah, ihana! Mulla on tämä vieläkin kynsillä. :D
 Alunperin mun piti yhdistää tää mustaan lakkaan ja kikkailla teippien kanssa, mutta mulla jäi lakkaukselle niin vähän aikaa, etten sitten viitsinyt alkaa tehdä teippailuja. Sitten päätin laittaa mustia pitsisiirtokuvia lakkauksen päälle, mutta ne eivät erottuneet sitten mitenkään tummalta ja kirjavalta pohjalta, joten menin sitten ilman koristeluja. Eikä tämä lakka mitään koristeluja kyllä kaipaakaan!Tein myös morsmaikulle kynnet, mutta niistä lisää sitten joskus myöhemmin! :)Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Dance Legend - Bullet for my Valentine
Glisten & Glow - HK Girl

1 kommentti: