keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Ensikosketus blobbicureen

Moikka!
 Tämän lakkauksen toteutin jo varmaan pari viikkoa sitten, mutta siitä postaaminen on jotenkin jäänyt.
 Yksi kesän kynsitrendeistä näyttäisi olevan hauska ja suht helppo koristelutyyli blobbicure, jossa märän pohjalakan päälle laitetaan toista lakkaa koskettamalla pohjalakkaa toisen lakan siveltimellä kevyesti ja antamalla toisen lakan valua pohjalan päälle erikokoisia "möykkyjä", josta nimi blobbicure.


Lakkauksen tein A Englandin lakoilla Camelot ja Briar Rose. Sellaisen huomion tein, että lakkojen pitää olla aika juoksevia tätä lakkausta toteutettaessa. Rakas Camelot oli päässyt hieman paksuuntumaan eivätkä pilkut tahtoneet oikein levitä siinä. Onneksi huomasin tämän jo ensimmäistä kynttä lakatessani ja lisäsin Camelottiin vähän ohentajaa. Sen jälkeen lakat levisivät paremmin, muttei lopputulos silti ollut aivan halutunmukainen. Ehkä Briar Roseakin olisi pitänyt vähän ohentaa tai sitten en vain malttanut päästää tarpeeksi lakkaa sudista kynnelle.
Jatketaan harjoituksia!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
A England - Camelot
A England - Briar Rose
China Glaze - Fast Forward Top Coat

4 kommenttia:

  1. Vitsit tää näyttää niin kivalta tavalta koristella kynnet! Ja ihanalta näyttää nää sun lakkaukset, oot tosi hyvin onnistunut! :)

    Tää vissiin on vielä muutenkin aika hankala tekniikka, niin on aika varma että itse saan aikaan vain epämääräistä mössöä :'D

    VastaaPoista
  2. Näähän näyttää ihan tosi kivoilta, värivalinnat on ihan nappiin!

    VastaaPoista