keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Testissä Born Pretty Storen leimauslaatta

Sain Born Pretty Storelta taas juttuja testiin ja ensimmäisenä kokeiluun pääsi leimauslaatta BP39. Minulla ei ole aiempaa kokemusta BPS:n leimauslaatoista, joten olin varsin mielissäni kun nyt tarjoutui mahdollisuus ottaa niitä testiin. Tässä kyseisessä laatassa minua viehätti pääkallokuvio sekä numeroita ja kellonviisareita sisältävä kuvio.
Mulla alkoi olla ikävä ruskeita kynsiä, joten korkkasin Appeal4:n Cream Hazelin ja leimat tein OPIn How Great is Your Dane?:lla. Kultahippusia nimettömiin ja peukaloihin Dependin 4003:lla ja lopuksi vielä mattapinta Beauty UK:n Matte Top Coatilla. :)Leimauslaatta käyttäytyi oikein mallikkaasti, kuviin ei edes tullut juurikaan reikiä, vaikka kuviot ovatkin aika leveitä. Myöskin tuo Appeal4:n lakka oli mukava uusi tuttavuus. Ekalla kerroksella peitti todella heikosti ja hermostuinkin jo, että tuleeko tästä yhtään mitään, mutta toisesta kerroksesta lakkasin vähän paksumman niin peittävyys olikin jo oikein hyvä. Ja sävykin on oikein mieluisa. :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Appeal4 - Cream Hazel
Depend - 4003
OPI - How Great is Your Dane?
Beauty UK - Matte Top Coat


Muistakaahan käyttää koodia TAMK31 kun teette ostoksia Born Pretty Storessa! Sillä saa heti 10% hinnasta pois ja kun koodia on käytetty kymmenen kertaa niin BPS sponsoroi arvonnan lukijoilleni!2 kommenttia: