tiistai 14. heinäkuuta 2015

Arvostelussa Born Pretty Storen leimauslaatta

Toinen Born Pretty Storesta testiin saamani leimauslaatta sisältää erilaisia viivakuvioita, kukkia ja tähtiä.


Minulla onkin jo jonkin aikaa ollut aikomuksena lakata kynnet Dance Legendin Ladalla ja leimata siihen päälle Models Ownin Chrome Rosella ja päätinkin nyt hyödyntää tätä laattaa siihen tarkoitukseen. Valitsin tuon väljemmän raitakuvion, sillä pelkäsin tuon tiheämmän kuvion peittävän Ladaa liikaa. Kuvio oli ehkä kuitenkin vähän liiankin harva..Minulla oli muutenkin vaikeuksia näiden leimojen kanssa, mutta vika taisi olla enemmänkin käyttäjässä kuin laatassa. Aluksi leima ei siirtynyt stampperilta kynnelle. Arvelin tämän johtuvan pikakuivattajasta, vaikka muistelin leimauksen onnistuneen sen päälle kyllä aiemmin. Noh, lakkasin sitten kynnet vielä nopeasti A Englandin The Knightilla ja jatkoin harjoituksia sen kuivuttua. Tällä kertaa leimat tarttuivat paremmin, mutta silti touhu meni jotenkin niin säätämiseksi, etten jaksanut leimata kuin vasemman käden kynnet. :D
 Ladan alle lakkasin kerroksen OPIn Steady as She Rose:a tuomaan peittävyyttä, sillä Lada yksinään peittää todella huonosti. OPIn päällä vielä kaksi kerrosta Ladaa ja silti kärjet vähän kuultaa läpi.
 Kynsistä tuli kuitenkin kivat ja ihastelin niitä monta päivää. Eilen illalla otin lakat pois, mutten sitten jaksanutkaan alkaa enää lakata niitä, joten tää päivä meneekin sitten nakuillen!

Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Steady as She Rose
Dance Legend - Lada
Models Own - Chrome Rose
A England - The Knight
Glisten & Glow - HK GirlJa tuttuun tapaan koodilla TAMK31 saatte Born Pretty Storesta 10% alennusta tilauksesta! Postikulujahan tuolta ei tule. :)

5 kommenttia: