maanantai 21. heinäkuuta 2014

Hurmaava hirviö

Loppurutistus ennen lomaa! Tän viikon vielä jaksaa!
 Meillä oli lauantaina perinteinen peli-ilta muutaman mieheni kaverin kanssa. Säännöllisen epäsäännöllisesti siis kokoonnumme ja pelaamme jotain H.P. Lovecraftin tarinoista ammentavaa lautapeliä. Lovecraftin tarinoissa vilisee hirviöitä ja muinaisia jumalia, joista tunnetuin lienee kaikkien kaveri Cthulhu. Tämän vihreän (jee!) lonkerohirviön kunniaksi päätin myös laittaa kynnet teeman mukaisesti, joten kynsilakaksi valikoitui Delush Polishin A Very Neat Monster.


Tykkään tästä lakasta aivan mielettömästi! Rakastan vihreää (jos jollekin se ei ole vielä tullut selväksi) ja rakastan noita isoja pyöreitä glittereitä. Lakka tosin oli aika paksua ja niin piukassa glittereitä, että sitä oli aika hankala levittää. Laitoin kaksi kerrosta, kolmas olisi vielä ollut ihan hyvä idea. Ensi kerralla laitan lakan alle mustaa tai tumman vihreää lakkaa yhden kerroksen ja siihen sitten pari kerrosta tätä vielä. :)
 Olen muutenkin aivan hullaantunut Delush Polishin A Slice of Life Collectioniin! Tämä monsterin lisäksi minulta löytyy mustavalkopunainen Angel of Death ja viime viikolla pistin vielä tilaukseen kaikki muut kyseisen kokoelman lakat. Osan tosin minipulloina, sillä en usko kaikille olevan niin kauheasti käyttöä. Täysikokoisina tulee vielä ruskeasävyinen Master of Disguise ja punainen Born in Blood ja loput sitten tosiaan minipulloja. Postailen niistä sitten erikseen. :)

 Tosiaan, kuten jo aloituksessa mainitsinkin, minulla alkaa kesäloma vol.1 tämän viikon jälkeen! Lomalla aion suunnata Turkuun katsastamaan tuoreen kynsikauppa Mi Nailsin ja ehkäpä kotiuttaa pari Zoyaa sieltä! Lisäksi pää pursuaa erilaisia lakkausideoita, joten yritän niitä myös toteutella parhaani mukaan. :) niin ja pitäis meidän vissiin jokin häämatkakin tehdä..Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Delush Polish - A Very Neat Monster
OPI - Top Coat

2 kommenttia:

  1. Ihana lakka. Määki tykkään hulluna noista isoista, pyöreistä glittereistä. Innolla oottelen, että saat muutki ton kokoelman lakat kynsilles.

    VastaaPoista