keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Lakkoilijan lipsahdus ja perhosia

Eilen ne sitten tuli postissa. Kynsilakat, jotka ostin Facebookin Merkkilakkakirppikseltä, vaikkei mun pitänyt tässä kuussa ostaa yhtään lakkaa! Mutku! Mulla oli ostoilmoitus China Glazen Glitter Goblinista ja eräs neitonen sitten tarjosi omaa Gobliniaan hyvään hintaan, niin kyllähän se sitten piti kotiuttaa. Tässä tapauksessa postikulujen hinta nousi suuremmaksi kuin itse kynsilakan hinta, joten pitihän sitten käydä myös muut kyseisen myyjän kohteet läpi, jos vaikka löytyisi jokin muukin kiinnostava lakka postikuluja jakamaan! Ja löytyihän sieltä, nimittäin indiemerkki Different Dimensionin Orion Nebula. Silkkaa rakkautta!


Olen nyt tällä hetkellä enemmän innoissani tuosta Orion Nebulasta, enkä malta millään odottaa, että pääsisin testailemaan sitä! No, ensi viikon jälkeen alkaa kesäloma ja tämä on just sopiva lomafiiliksiin!

 Tuon jo vähän rakoilleen lakkalakon romutti lopullisesti Kauneudenkauppa.fi:n outlet, jossa on tällä hetkellä OPIn kynsilakkoja hävyttömän halvalla. Ja juuri tuollaisia sävyjä, joita ei oikein muualta enää saa! Pakkohan sieltä oli tilata kuusi lakkaa (hups!), jotka hyvällä tuurilla saapuvat tänään. :)


Facebookin Lakkaushaaste -ryhmässä on viikon teemana perhoset, joten päätin kokeilla perhosensiipiä kynsiini. Ei (taaskaan) mennyt ihan nappiin..


Tuo kärjen musta osio tuli tehtyä väärälle puolelle kynttä. :'D en illalla tietenkään tullut enää katsoneeksi mitään mallikuvaa netistä, vaan lähdin vain tekemään. No, onhan ne ihan söpöt silti! Minulla ei ole mitään hienokärkistä koristelulakkaa, joten tein mustat kuviot kapeimmalla kynsisiveltimellä ja pilkut tietysti dotting toolilla. Pohjalakan alle laitoin kerroksen Essien Angora Cardia ja siihen päälle kaksi kerrosta China Glazen Pompomia. Mustat osuudet tehty jollain merkittömällä mustalla lakalla, joka tuli Seppälästä ostettujen kaviaarihelmien mukana ja valkoinen on S-ryhmän kaupoissa myytävän Fashion Nailsin True White. Tykkään älyttömästi tästä valkoisesta! Kaikki muut hehkuttaa Gina Tricotin valkoista, mä liputan tämän puolesta. :D onhan tämä suhteessa kalliimpi, sillä pullo on pienempi ja hintaa vähän enemmän, mutta tämä levittyy omalla siveltimellään oikein nätisti ja kaksi kerrosta peittää todella hyvin. Kyllä mä taannoin kotiutin myös Ginan valkoisen, kun kaikki sitä hypettää, mutten ole sitä vielä kokeillut. Pitää varmaan lähiaikoina sekin ottaa testiin, kun kovasti on alkanut houkuttaa jokin valkopohjainen lakkaus pitkästä aikaa. :)
Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Essie - Angora Cardi
China Glaze - Pompom
Seppälän random musta lakka
Fashion Nails - True White
Opi - Top Coat


2 kommenttia:

 1. Nätit nää on silti, vaikka ei täysin onnistunutkaan. T: arkajalka uusien koristustyylien kokeilija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :)
   Kannattaa vain rohkeesti kokeilla erilaisia juttuja, kyllähän ne sit saa pois pyyhittyä jos menee täysin penkin alle. ;D

   Poista