keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kesäkynnet vol.2

Eilen illalla tein sitten toiset kynnet Scratch Me With Your Nails -blogin lakkauskilpailua varten.
 Ta-daa!


Ekaa kertaa kokeilin tällaista glitterillä höystettyä ranskista. :) idean sain Goodly Nails -blogin keltaisesta ranskiksesta, joka oli vallan hurmaava!
 Suunnitelmissa oli aluksi käyttää Mavalan ranskisteippejä, mutta en yksinkertaisesti malttanut odottaa lakan täydellistä kuivumista (jouduin kertaalleen aloittamaan alustakin kun ranskisteippi repi lakat kynsiltä...), joten tein ranskikset vapaalla kädellä. Päällehän tuli tosiaan tuota glitteriä, niin ei se epätasainen (kröhöm) reuna sieltä mihinkään näy!
 Glitterinä toimi Lumene Sparkle Burst ja päädyin töpöttelemään sitä meikkisienellä, sillä lakassa ei ollut niin paljoa glitterhippusia, että se olisi toiminut suoraan sudilta levitettäessä.
 Pohjalakkana käytin vastikään hankkimaani OPIn Don't Burst My Bubblea ja ranskikset tein Zoyan Lexillä.

Lauantaina sitten Roosa julkaisee blogissaan kaikki kilpailukynnet ja äänestäminen alkaa! Itse lähden perjantaina häämatkalle (vuoden myöhässä) Pohjanmaalle ja kotiudutaan taas sunnuntaina, joten pieni informaatiokatkos täällä luvassa. :)
 Mennään Ähtärin eläinpuistoon ja tietenkin shoppailemaan Tuuriin! Ei ole sielläkään tullut muutamaan vuoteen käytyä. :)Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Don't Burst My Bubble
Zoya - Lexi
Lumene - Sparkle Burst
OPI - Top Coat

4 kommenttia: