maanantai 14. heinäkuuta 2014

Rippijuhlakynsiä!

Hyvää alkanutta viikkoa!
 Tänä kesänä kohdalle on osunut peräti kahdet rippijuhlat! Helluntaina ripille pääsi mieheni siskonpoika ja eilen juhlittiin pikkuserkkuni lapsen/kummieni lapsenlapsen ripillepääsyä.
 Törmäsin jokin aika sitten FB:n Kynsikoristelut -ryhmässä kauniisiin kynsiin, joihin oli tehty kultaisella lakalla liukuvärjäys kynnen kärkeen ja laitettu siihen päälle vielä isompia kultaisia glittereitä. Päätinkin tehdä eilisiä juhlia varten vähän vastaavanlaista, mutta koska osa kynsistäni on aika lyhyitä, tein liu'un kynsien tyveen. Minusta glitterliuku näyttää hassulta jos se on lyhyen kynnen päässä.
 Ensin siis lakkasin kynnet Giordani Goldin Pearly Nudella. Ihana nude sävy, jossa aavistus pinkkiä shimmeriä. Peittävä lopputulos olisi vaatinut varmaankin 4-5 kerrosta, mutta en halunnut peittävää kerrosta, joten kaksi kerrosta sai riittää.
 Nopeutettuani kuivumista China Glazen Fast Forward Top Coatilla töpöttelin meikkisienellä kynsien tyviin Tiia Vanhatapion Fool's Goldia ja dotting toolilla asettelin siihen päälle vielä glittereitä Gina Tricotin Top of the Linesta. Tällaiset tuli:

Lakkauksesta tuli suhtkoht sellaiset kuin halusin. Ehkä laitoin noita glittereitä vähän liikaa. Halusin asetella ne niin, etteivät ne näyttäisi kovin asetelluilta, mutta aina, kun glittereitä oli hyvä määrä, huomasin niiden olevan turhan symmetrisesti, niin piti sitten vielä tunkea muutama glitteri vielä sekaan. :D
 Ja vasta eilen, juhlissa kynsiä vilkuillessani mieleeni tuli, että olisihan minulla ollut myös China Glazen Luxe and Lush ja OPIn Gaining Mole-Mentum, jotka olisivat ehkä toimineet jopa paremmin kuin tuo Top of the Line. No, pitää joskus kokeilla niillä vastaavaa juttua. :)


Helluntain rippijuhlia varten onnistuin löytämään kätköistäni vihreän kynsilakan, joka oli hyvin lähellä samaa sävyä käyttämäni mekon kanssa. Piti tietysti lähteä kikkailemaan, joten tein ranskikset ja aksenttikynnen OPIn It's Frosty Outsidesta. 
 Vähän jäi harmittamaan tuo mattapäällyslakan käyttö. Pitkään pohdin, että laitanko kiiltävää päällyslakkaa vai mattaa ja päädyin mattaan, sillä ajattelin OPIn tuovan riittävästi kimalletta. Noh, olisihan tuo ehkä näyttänyt paremmalta kiiltävänä sittenkin.. 
Onkos lukijoilla ollut paljon juhlia tänäkesänä? :)


Käytetyt lakat / ylempi:

OPI - Original Nail Envy
Giordani Gold - Pearly Nude
Tiia Vanhatapio - Fool's Gold
Gina Tricot - Top of the Line
China Glaze - Fast Forward Top Coat

Käytetyt lakat / alempi:

OPI - Original Nail Envy
Kleancolor - Mystic Grass
OPI - It's Frosty Outside
Beauty UK - Matte Top Coat

2 kommenttia:

 1. Kauniit nuo nudet kynnet! Ja nätit vihreät..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään noista kultakynsistä tosi paljon! Aiemmin en oo voinut sietää kultaa, mutta nyt tän kynsilakkatouhun kans oon oppinu siitäkin pitämään. :D
   Ja hyvin huomaa, miten mun kynnet on venahtanu, kun katsoo näitä kuvia! o_0

   Poista