keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Water spotted -harjoitus, osa 1

Eilen illalla päätin kokeilla ensimmäistä kertaa water spotted -tekniikkaa. Alunperin mun piti yrittää leimailla pitkästä aikaa, mutta sitten jotenkin mieli muuttui ja samalla kaikki käytettävät lakat. :D
 Tein taas skittletten, tällä kertaa valkoisen sellaisen. Kynsille pääsivät Fashion Nailsin True White, Zoyan Trixie ja OPIn Solitaire.
 Olen aiemmin kehunut kovasti tuota True Whitea, mutta eilen meinasi kyllä mennä hermot sen kanssa. Vasta kolmas kerros peitti kunnolla eikä lakka meinannut kuivua millään (voi tosin johtua tästä helteestäkin)!
 Zoyaa oli tietysti pakko testata, sillä sain kyseisen lakan (ja kolme muuta) maanantaina! Tilasin ne siis Jenkeistä joskus kesäkuun puolella ja vasta osoitetietoja täyttäessäni huomasin, ettei kyseinen putiikki toimitakaan USAn ulkopuolelle. No, onneksi mulla on muutama yhdysvaltalainen kaveri ja eräs heistä lainasi osoitettaan minulle ja lähetti saapuneet lakat tänne Suomeen. :)
 Pikkusormiin laitoin sitten vielä OPIn valkoisen tekstuurin, Solitairen. Pitkään mietin, laitanko sen vai tuon hopeisen It's Frosty Outsiden, sillä sekin on aivan mielettömän upea lakka. Solitaire vei kuitenkin voiton, sillä en ole sitä vielä ehtinyt testata. Ihan hyvin toimii. :)Tuosta Zoyasta ei tullut ihan niin riekaleista kuin olin ajatellut, mutta jatketaan harjoituksia. Ensimmäinen kokeilu suoritettiin Pirkan miesten deodorantilla (miksiköhän meillä on sellainen?). Ainetta tuli sellaisella paineella, että osa mun vedestä lensi kupista pöydälle. :D no, sitten vain siistin ne kynsilakanriekaleet vedestä pois ja uusi yritys Herbinan suihkutettavalla deodorantilla. Se toimi vähän paremmin. Ensi kerralla kokeilen suihkuttaa ihan vettä sellaisella suihkepullolla. Saa nähdä, kuinka käy.
 Mulla ei oo ollu pitkään aikaan valkoisia kynsiä ja ihastelen näitä nyt jatkuvasti. :D
 Ensi viikolla sulkeutuu Scratch Me With Your Nails -blogin lakkauskilpailu, joten pitää ehdottomasti nyt viikon sisään taiteilla jotkin superkesäiset kynnet vielä!

Onko water spotted -tekniikka tuttu lukijoille? Millä tökötillä olette parhaiten onnistuneet? :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Fashion Nails - True White
Zoya - Trixie
OPI - Solitaire
China Glaze - Fast Forward Top Coat

2 kommenttia:

  1. Nätit kynnet... Minen oo kokeillu vielä mitään tekniikoita, kelmuilua vaan... :D

    VastaaPoista