sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Nails of Steel

Eilen olin puolisoni kanssa Helsingissä Magic Circle Festivaleilla. Kyseinen konsepti on siis Manowarin oma festari ja pitihän ne kynnet taas laittaa teeman mukaan. Koska musta lakka olisi ollut itseestäänselvyys niin päätin viimeinkin kokeilla OPIn Push and Shovea, koska Manowarilla ei taida olla biisiä, jossa ei terästä mainittaisi. :D
 Push and Shovea myydään tuplapakettina, johon kuuluu myös minipullo Lay Down That Base -aluslakkaa. Myöskään Push and Shoven päälle ei ole tarkoitus laittaa päällyslakkaa ollenkaan, vaan lakka on tarkoitettu yhden illan erikoistilaisuuksiin.
 Päätin uhmata kohtaloa ja lakkasin kynnet jo perjantai-iltana tällä. Ajattelin, että jos kuivumisaika onkin pitkä, niin mulla on kynnet sit ihan rutussa jos lauantaina vasta alan niitä puuhastella.
 Uhmasin kohtaloa myös toisella tavalla, nimittäin Lay Down That Basen laittamisen sijaan päätin jatkaa Nail Envy -kuuriani ja laitoin kynsille kaksi kerrosta ko. lakkaa. Virhe! Vaikka olinkin lukenut jostain blogista aiemmin, ettei aluslakalla ole väliä ja itsekin ajattelin, että miten aluslakka voi muka vaikuttaa siihen, miltä värilakan pinta näyttää. Noh, sehän selvisi sitten. Push and Shove sulatti Nail Envyn kynsiltä pois ja tuloksena oli rumimmat kynnet ikinä! Siispä putsaamaan kaikki pois ja olin jo ihan paniikissa, että mitä jos vika ei olekaan Nail Envyssä, vaan mitä jos mun Push and Shove onkin jotenkin viallinen?! Noh, kynsilakat pois ja hetken päästä nöyrryin ja levitin kynsille kaksi kerrosta Lay Down That Basea ja siihen päälle kerros Push and Shovea. Ajatus päällyslakastakin houkutteli, mutten halunnut ottaa enää riskiä, että mun pitäisi tehdä kynnet kokonaan uusiksi vielä kolmannen kerran..
 Tässä siis lopputulos:


Ikävästi korostuu kaikki pienet virheet kynnen pinnalla, mutta niin näillä kromilakoilla on vissiinkin taipumus tehdä.
 Muuten kyllä tykkäsin kovasti tästä lakasta ja ihastelin niitä festareillakin jatkuvasti. Myös mies tuntui niistä tykkäävän. :)
 Tuo kesto ei tosiaan mikään ihmeellinen ollut kun ei sitä päällyslakkaa suositeltu tämän kanssa käytettäväksi. Pientä kärkikulumaa oli jo eilen ja tänään vain pahentunut. Tosin tänään aion nuo lakat ottaakin jo pois ja laittaa jotain kesäisempää tilalle. Ja kokeilinpahan nyt myös tuota päällyslakkaa kun enää ei ole niin väliä, miltä tuo näyttää. Laitoin yhteen kynteen OPIn Top Coatia ja yhteen A Englandin The Shieldiä enkä kyllä huomaa nyt mitään eroa! Eli jatkossa voin huoletta pidentää lakkauksen kestoa päällyslakalla, jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti