maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kesäkynnet!

No niin, tässä nyt lupaamiani kesäkynsiä!
 Mimaxilla oli toukokuussa China Glazen kynsilakat puoleen hintaan ja sieltä tuli kotiutettua tämä keltainen (oikeesti! KELTAINEN kynsilakka! Minulla!!) Solar Power, joka pääsi nyt ensimmäistä kertaa kynsille (ellei Pride -kynsien sateenkaarta lasketa). Sävy oli vähän lämpimämpi kuin olin ajatellut, mutta tykkään kyllä. :)
 Solar Poweria höystin sitten vielä China Glazen ihanalla Glimmer Morella ja siihen päälle sitten vielä Dependin Nr. 4000. Tuo Depend on kyllä tällä hetkellä mun ehdoton suosikki glittereistä! Niin ihanat värit ja tooosi paljon glitteriä, ei tarvi kalastella yhtään! <3



Osallistun näillä kynsillä myös Scratch Me With Your Nails -blogin lakkauskilpailuun! Kilpailuaikaa on perjantaihin asti ja lauantaina sitten kaikki kilpailukuvat julkaistaan ko. blogissa ja lukijat saavat äänestää suosikkinsa. Saa nähdä kuinka käy, tämä on nyt mun eka lakkauskilpailu. :) kisaan saa osallistua kahdella eri lakkauksella ja sain tuossa eilen vielä hyvän idean, joten varmaankin teen vielä huomenna tai ylihuomenna toisenlaiset kilpailukynnet. :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
China Glaze - Solar Power
China Glaze - Glimmer More
Depend - Nr. 4000
China Glaze - Fast Forward Top Coat

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Näitä saa äänestää tuolla Roosan blogissa kunhan Roosa saa kaikki kilpailukynnet esille. :)

      Poista