lauantai 5. heinäkuuta 2014

Säihkyvä aloitus!

Hei vaan kaikille!
 Päätin nyt itsekin alkaa pitää lähinnä kynsiin keskittyvää blogia, kun sen verran pahasti on tullut kynsilakkoiin hurahdettua! Onhan mulla aina ollut ihan hyvä määrä kynsilakkoja, mutta olen ollut aika laiska niitä käyttämään. Menin naimisiin viime vuoden elokuussa ja pitihän minun tietysti metsästää se Täydellinen Kynsilakka häitä varten! Silloin minulle aukesi kunnolla kynsilakkojen ihmeellinen maailma ja tutustuin esimerkiksi tekstuurilakkoihin ensimmäistä kertaa (ja päädyin jopa häihinkin laittamaan tekstuurilakkaa)!
 Tämän kuluneen vuoden aikana kynsilakkamääräni onkin varmasti vähintään triplaantunut. :D
 Päätinkin tuossa alkuviikosta, että heinäkuussa pidän lakkalakon enkä osta yhtään uutta kynsilakkaa!
 Toki ennen tämän päätöksen tekemistä ehdin jo kauppakeskus Skanssin Kicksistä ostaa Dependin ihanan glitterlakan, Nr. 4000! Heillä oli hyllyssä kirkas muovilaatikko täynnä Dependin lakkoja ja eikös siellä alimmaisena kimallellut tämä ihanuus! Sain varmaan kolmasosan niistä muista lakoista kauhoa ensin pois siitä boksista ennen kuin pääsin käsiksi tähän. :D


Tadaa!


Kukapa voisi vastustaa noin ihania värejä?!
Pitihän sitä sitten päästä heti kokeilemaankin! Alla on kaksi kerrosta China Glazen On Safari -kokoelman Kalahari Kiss -lakkaa:Olen aivan rakastunut tuohon Dependin glitteriin! Glittereitä tuli mukavasti siveltimeen, ei tarvinnut pahemmin kalastella. Se myös näyttää varmasti upealta myös esim. mustan lakan päällä.
 Kalahari Kissistä taas en ole niin varma. Oletin sävyn olevan hieman lämpimämpi kuin mitä se todellisuudessa on. No, pidän sen toistaiseksi ja annan sille vielä uuden mahdollisuuden. :)

Samalla shoppailureissulla Skanssista mukaan lähti myös Claudia Cosmeticsin lasiviila myöskin Kicksistä, sekä absinttikäsivoide(?!) The Body Shopista:


Tämän voiteen pitäisi kosteuttamisen lisäksi myöskin desinfioida ja neutraloida mahdolliset hajut (esim. ruoanlaitosta). Tuoksu tuo mieleen koivuvihdan ja pysyy käsillä sen verran sitkeästi, ettei tämä voide taida yöpöydälle päätyä, vaan nimenomaan käytän tätä sipulinkuorimisen jälkeen!

Suomalaisesta kirjakaupasta yritin metsästää nail art -siveltimiä, mutta ne oli heiltä loppu. Torstaina sain sitten viestiä, että siveltimiä löytyy taas, joten eilen kävin vielä kotiuttamassa tällaisen paketin:Hintaa oli 9,95€ ja paketissa 6 sivellintä ja dotting tool. Kyllä nyt kelpaa. :)Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
China Glaze - Kalahari Kiss
Depend - Nr. 4000
OPI - Top Coat

4 kommenttia:

 1. On kyllä ihana glitterlakka! Passaa vaikka minkä värin päälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!
   Oon jo suunnitellut tätä mustan päälle ja harmaan päälle ja keltaisen päälle ja ja ja... :D

   Poista
 2. Hienot on aloituskynnet ja tervetuloa bloggailemaan - hyvästä aiheesta! ;)

  VastaaPoista