maanantai 7. heinäkuuta 2014

Vihreä skittlette

Hei taas!
 Jatketaanpa vielä tällä vihreällä linjalla, koska minä niin kovin pidän vihreästä! :)
 Kun juhannusviikolla shoppailin Cesars Shopista tuota mintunvihreää Color Clubia, päätyi ostoskoriini myös tummanvihreä CC Artsy Crafty. Paketin avatessani huomasin näiden kahden värin sointuvan täydellisesti yhteen ja ajatus vesimarmoroinnista näillä lakoilla heräsi. Viime viikolla tulin sitten siihen tulokseen, että sunnuntai olisi hyvä päivä kikkailla vesimarmoroinnin kanssa, se kun ei mikään maailman nopein lakkaus ole. Ajatus sitten muhi pitkin viikkoa ja päädyinkin lopulta tekemään elämäni ensimmäisen skittletten!


Tadaa!
Peukaloissa ja etusormissa jälleen Color Clubin La Petite Mint-Sieur, keskisormissa ja nimettömissä La Petiten lisäksi Color Clubin Artsy Crafty sekä aavistus Tiia Vanhatapion Mercuryä. Pikkusormiin laitoin kerroksen La Petiteä ja siihen päälle kolme kerrosta Gina Tricotin Turqoise Dustia.
 Vesimarmorointi ei taaskaan mennyt kuin Strömsössä. Artsy Crafty ei oikein toiminut, se ei levittynyt veden pinnalla kovinkaan laajalti enkä saanut siis koko alaa peitettyä lakalla. Tästä johtuen en saanut lakkaa kiinnitettyä astian reunoille ja koristekuvioiden tekeminen oli jokseenkin haasteellista. Yhdistelmä on kuitenkin niin herkullinen, etten suostu vielä luovuttamaan! Tätä kokeillaan vielä uudestaan, jos vaikka tähdet olisivat vähän suotuisemmassa asennossa ensi kerralla! ;)
 Tuo Ginan Turqoise Dust oli myös mielenkiintoinen tuttavuus. Pullosta saa sellaisen vaikutelman, että lakalla olisi hyvä peittävyys, mutta totuus on kuitenkin toinen. Onneksi googlettelin tästä swatcheja ja vakuutuin La Petite -kerroksen tarpeellisuudesta Turqoise Dustin alla. Kaksi kerrostakin Turqoise Dustia olisi varmaan riittänyt, mutta halusin enemmän noita isompia glittereitä. ;)
 Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin lopputulokseen ihan tyytyväinen, vaikka tuo marmorointi olisi tosiaan hienompikin voinut olla. Skittlette on yllättävän näppärä tapa esitellä kolme erilaista kynsityyliä kerralla!
 Ja ensi kerralla jotain muuta kuin vihreää! ;)

Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Color Club - La Petite Mint-Sieur
Color Club - Artsy Crafty
Tiia Vanhatapio - Mercury
Gina Tricot - Turqoise Dust
OPI - Top Coat

2 kommenttia: