lauantai 5. heinäkuuta 2014

Juhannuskynnet

Hei taas!
 Tähän väliin ajattelin esitellä vähän kynnet muutaman viikon takaa. Halusin juhannukseksi jotain todella kesäistä ja hempeää, joten ihan tätä silmälläpitäen tilasin Cesars Shopista Color Clubin mintunvihreän La Petite Mint-Sieurin (ja vähän muutakin, mutta siitä myöhemmin). Meni muuten aika tiukille, sain paketin juhannusviikon keskiviikkona tai torstaina. :D
 Muutamaa viikkoa aiemmin olin käynyt Turun Gina Tricotissa metsästämässä sitä kaikkien ylistämää Ginan valkoista kynsilakkaa, mutta päädyinkin jättämään kyseisen lakan hyllylle ja ostamaan kolme muuta lakkaa (Ginassa on yleensä tarjous: 1 lakka 3,95€, 3 lakkaa 9,95€).Mukaan lähti siis ihana, säihkyvänvihreä Seabug, kultaglitter Top of the Line sekä vaaleanpunaisia holosydämiä ja glitteriä sisältävä Hearts, joka pääsi testiin juhannuskynsissä.


Cesarsin sivuilla sanottiin La Petite Mint-Sieurin olevan hyvinkin läpikuultava ja että täydelliseen peittävyyteen tarvitaan vähintään kolme kerrosta. Mulla on tuossa nyt kaksi kerrosta ja mielestäni se riitti oikein hyvin. Ehkä mun kerrokset sitten vain on paksumpia tai jotain..
 Hearts oli varsin kinkkinen, sydämiä sai kalastella pullosta ja siinä sivussa sitten kirkasta lakkaa levittyi kynsille niin paksulti, että se alkoi kuplia. Onneksi tuolla sydänten joukossa on myös pieniä glittereitä, niin ei kuplia erota niiden joukosta! ;) jatkossa pitää sydämet laittaa dotting toolilla tai pumpulipuikolla kynsille.

 Kuulun Facebookin Lakkaushaaste -ryhmään, jossa siis joka viikko annetaan aihe kynsilakkaukselle ja siitä tehdään sitten oma versio. Juhannusviikon haaste oli fishtail- eli kalanruotomanikyyri. Ai että kun mua jäi häiritsemään tuo kynnen kärki! Olisi pitänyt vielä yksi vihreä viiva vetää siihen! Argh! ;D muuten kyllä yllättävän helppo ja kiva tehdä tuo kyseinen mani. :) vai mitä mieltä te, rakkaat lukijani, olette?


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Color Club - La Petite Mint-Sieur
Gina Tricot - Hearts
China Glaze - Fast Forward Top Coat

Fishtail:

Color Club - La Petite Mint-Sieur
Maybelline - Eternal Snow
Fashion Nails - True White


4 kommenttia:

 1. Nätit kynnet. Tykkään tosta vihreän sävystä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Itsekin tykkään tuosta sävystä kovasti, ihanan kesäinen! Mulla oli varmaankin kolmelta eri valmistajalta noita mintunvihreitä vertailussa ja tähän sitten lopulta päädyin. :)

   Poista
  2. Pikku vinkki, laita noita kuvia pykälän isommaksi ni näkee paremmin... :) Mää oon laiska klikkaileen kuvia isommaksi lukiessa... :D

   Poista