torstai 17. heinäkuuta 2014

Pride -kynnet

Juhannuksen jälkeisellä viikolla vietettiin Pride -viikkoa, joka huipentui lauantaina 28.6. pidettyyn Pride -kulkueeseen Helsingissä. Itse nyhjötin lauantaina töissä, joten en kulkueeseen päässyt osallistumaan. Halusin kuitenkin olla hengessä mukana, joten tein perjantaina sateenkaariliu'un aksenttikynsiin:


Ongelmittahan ei tuokaan sujunut, vaan sininen (Lumenen Lagoon) paljastui yllättävän läpikuultavaksi ja sateenkaaren alla oleva kerros valkoista lakkaa pilkisteli niin rajusti sieltä alta, että mun piti tehdä sateenkaari kahteen kertaan. Lisäksi keltainen (China Glazen Solar Power) meinasi hukkua punaisen (Lumene Burning Heart) alle aivan täysin ja sain sitä levitellä meikkisieneen "litratolkulla", jotta se näkyisi edes hiukan.
 Lisäksi oman haasteensa tarjosi tuo muissa kynsissä oleva China Glazen Platinum Silver, joka kuivuu niin tuskaisen hitaasti! Nytkin koitin varjella sitä viimeiseen asti (tein sateenkaaret ensin ja vasta niiden jälkeen lakkasin muut kynnet PS:llä), niin silti ainakin peukaloiden kynsien kärjet menivät vähän ruttuun. Argh!
 Lakkaus on mielestäni silti tosi kivannäköinen ja pysyikin todella pitkään. Itse asiassa nuo sateenkaaret eivät edes kuluneet kärjistä lainkaan, vaikka nämä viihtyivät kynsillä kolme vuorokautta!

Pride -viikkoon mahtui myös masentavia uutisia, sillä eduskunnan lakivaliokunta hylkäsi aloitteen tasa-arvoisesta avioliitosta 25. kesäkuuta. Itse olin täysin tyrmistynyt tästä uutisesta! Itsestäänselvää kuitenkin on, että laki tulee menemään läpi ennemmin tai myöhemmin. Aiemmin ihmisoikeuksistaan ovat joutuneet taistelemaan mm. naiset, mustat ja alkuperäiskansat ja nyt samaa taistelua käyvät homoseksuaalit.
 Ihmisoikeudet eivät ole mielipideasia ja myös uskonnon sotkeminen tähän mukaan on täysin turhaa. Kyllähän Raamattu kieltää mm. silmälasit papeilta (huononäköiset papit tulisikin Raamatun mukaan surmata) ja sekoitekankaiden käytön. Nämä asiat ovat kuitenkin itsestäänselvyyksiä nykypäivänä. Eikä tasa-arvoinen avioliittolaki toteutuessaan pakottaisi kirkkoja vihkimään homopareja, vaan nämä vihkimiset tapahtuisivat maistraatissa.
 Ja niille, joiden mielestä homoliittojen salliminen avaisi portin myös esim. pedofilian tai eläimiinsekaantumisen sallimiselle, minulla on järkyttävä paljastus: homoliitoissa on kyse tismalleen samasta asiasta kuin heteroliitoissakin! Kaksi AIKUISTA, täyspäistä ihmistä rakastavat toisiaan niin kovasti, että haluavat sitoutua toisiinsa loppuelämäkseen ja elää tasaveroisina kumppaneina hamaan loppuun asti.
 Tällasta tällä kertaa! :)Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
China Glaze - Platinum Silver
Fashion Nails - True White (sateenkaaren alla)
Lumene - Lagoon
Kleancolor - Green Grass
China Glaze - Solar Power
Lumene - Burning Heart
China Glaze - Fast Forward Top Coat

3 kommenttia:

  1. Kynnet on nätit. Ja mää on samaa mieltä tosta tasa-arvoisesta avioliitosta. Turha tommoseen on sekottaa mukaan posmelluksia Raamatusta yms. Ei tässä oo kyse siitä uskonnosta vaan tasa-arvosta.

    VastaaPoista