perjantai 31. lokakuuta 2014

Happy Halloween!

No niin, tässä olis nyt ne viralliset halloween -kynnet! Aiemmat halloween -kynnet löytyy täältä
 ja täältä!

 Näihin sain idean joskus alkusyksystä kun törmäsin Facebookissa ihanaan oranssiin Mentalityn lakkaan. Lakka hurmasi heti, mutta tiesin, ettei minun tulisi sitä käytettyä kuin ehkä just halloweenina, kerran vuodessa. Siispä aloin miettiä, olisiko minulla jo kotona sellaisia lakkoja, joilla saisin jäljiteltyä tuon lopputuloksen. Olihan mulla!


Kynsillä siis kaksi kerrosta Lumenen Flashy Orangea, jonka päällä kaksi kerrosta OPIn A Woman's Prague-Ativea. Siihen vielä mattapinnan tekevä päällyslakka päälle niin valmista tuli! 
 OPIa olis riittänyt varmaan yksikin kerros tuohon Flashy Orangen päälle, mutta mä halusin säihkettä!
 Peukaloihin, keskisormiin ja nimettömiin tein Konadin mustalla leimauslakalla kuviot. Lepakot on Konadin laatasta, kummituskartano ja peukalon leima Bundle Monsterin laatasta.


Mulla oli vähän ongelmia tuon BM -laatan kanssa. Ekat leimat onnistu hyvin, mutta kun putsasin laatan ja aloin tehdä leimoja toiseen käteen, niin leima ei enää tarttunut leimasimeen! Ennen ei ole moista käynyt, mutta en ole ennen kyseistä leimauslaattaa käyttänyt. Ehkä se ei ollut yhteensopiva mun kynsilakanpoistoaineen kanssa.

Pikkusormien kynsiin intouduin myös kokeilemaan minulle aivan uutta tekniikkaa, eli sugar spunnia. Siinä siis otetaan pienehkö määrä (oikeasti lakkaa tarvitaan yllättävän paljon!) lakkaa esim. muovitaskun tai pahvinpalan päälle ja annetaan sen kuivua jonkin aikaa (5-10min). Sitten sekoitellaan esim. hammastikulla ja kun lakka muuttuu tahmaiseksi, vedetään hammastikulla lakasta tuollaisia säikeitä kynnen yli. 
 Hetki mulla meni ennen kuin oivalsin jutun jujun käytännössä, mutta tykästyin kyllä tekniikkaan kovasti! Suhteellisen helppo toteuttaa ja näyttää tosi kivalta! Nuo kynnethän on selkeesti jotain leivoksia. ;)
 Sugar spunnin toteutin OPIn Chocolate Moosella ja China Glazen Call of the Wildilla. En laittanut sen päälle enää päällyslakkaa, vaan levitin päällyslakan ennen kuin aloin kikkailla. :)

Mitäs tykkäätte?
Aiotko juhlistaa halloweenia nyt viikonloppuna jotenkin, vai oletko juhlistanut jo?


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Lumene - Flashy Orange
OPI - A Woman's Prague-Ative
OPI - Chocolate Moose
China Glaze - Call of the Wild
Konad - musta
BeautyUK - Matte Top Coat

5 kommenttia:

  1. Kimaltaa kivasti nuo kynnet, hih :) mua kanssa on kiinnostanut tuo sugar spun -tekniikka, mutta se kuulostaa niin sotkuiselta puuhalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se oikeastaan oo kovinkaan sotkuista, kun tekee niin kuin tuossa videossakin. Tosi kynnen sivuille tulee kans vähän noita säikeitä, mutta suht helposti saa siivottua. :)

      Poista
  2. Kivat! :)

    En vietä halloweenia millään tavalla, jotenkin ei vaan oo koskaan kuulunu tapoihin.

    VastaaPoista
  3. Mahtavat kynnet, tykkään tosi paljo näistä!

    VastaaPoista