perjantai 10. lokakuuta 2014

Pukeudu pinkkiin!

10.10. vietetään tuttuun tapaan Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivää, mutta tänä vuonna myös Roosa Nauha -päivä osui kyseiselle päivälle. Päivän teemana on luonnollisesti "Pukeudu pinkkiin!", joten minäkin verhosin pari kynttä vaaleanpunaisella OPI:lla. :)



Kovasti myös houkuttaisi se Lumenen Roosa Nauha -kynsilakka, mutta kun sitä ei taida saada kuin paketissa yhdessä CC -voiteen kanssa. En tee sillä voiteella mitään, niin tuntuu turhalta ostaa se pelkän kynsilakan vuoksi. Hintakin heittelee siinä 17€:n paikkeilla..

Kynsillä siis OPIn It's Frosty Outside ja aksenttikynsillä OPIn Make Him Mine. MHM pääsi nyt ekaa kertaa kynsille, Frosty on vanha tuttavuus. Katsokaa nyt, miten upea se on! Tuo Frosty on ehdottomasti kyllä yksi lemppareistani, se on niin säihkyvä ja upea! Voisin näitäkin kynsiä tuijotella taas tuntikausia. :D
 Tällä kertaa laitoin pohjalle pitkästä aikaa IsaDoran peel-offin. Saa nähdä, pysyykö se kynsillä yhtään paremmin kuin Depend. Nyt ainakin näyttää lupaavalta, sillä vielä ei ole lähtenyt lakat mistään kynnestä, vaikka koville ovat tänäänkin jo joutuneet!

Osallistutko sinä jotenkin Roosa Nauha -päivään?

Käytetyt lakat:

IsaDora - Peel Off Base
OPI - It's Frosty Outside
OPI - Make Him Mine

4 kommenttia:

  1. Söpikset kynnet.
    Määki haluaisin sen Lumenen Roosa Nauha- lakan. Kökkö ku sitä ei saa yksinään... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!
      Lokakuun LivBoxissa se oli ollut. Harmi kun ei sitäkään mulle tuu. Jos vaikka sit lahjottais sen CC -voiteen eteenpäin :D

      Poista
  2. Miten se IsaDoran peel-off pysyi?

    Onnistuin missaamaan sen Roosa Nauha -päivän, piti myös laittaa pinkkiä kynsiin, mutta unohtui muiden juttujen vuoksi. :/ Ehkä mä sitten pidän oman pinkki-päivän/ -viikon myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin itseasiassa positiivisesti yllättynyt tuosta IsaDoran kestosta! Lauantaiaamuun mennessä vain kovia kokeneen oikean etusormen kynnestä oli pieni pala irronnut, tosin siitä lohkesi puolet lakasta kun suljin auton oven huolimattomasti ja kynsi taittui.
      Sunnuntaina sitten rapsuttelin loput pois, mikä oli vähän hankalaa. Kynnen tyvestä lakka irtosi suht nätisti, mutta kärjistä en saanut muuten kuin appelsiinipuutikulla tökkimällä. Et vähän turhankin kovasti otti kiinni. :D

      Poista