sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Abstrakteja pöllöjä ja uusi indie -merkki Suomeen!

Finnishable nail art challengen tämän viikon haasteista valkkasin toteutettavaksi abstraktit kynnet. Päätin heti kokeilla jotain uutta, eli distressed -tekniikkaa. Valitsin kasan erilaisia lakkoja ja ei muuta kuin hommiin! :)


Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Orlyn siniseentaittavaa harmaata nimeltä Decoded ja sitten aloin sutia päälle muita lakkoja suhteellisen kuivilla sudeilla. Lopuksi levitin vielä mattapintaista päällyslakkaa, jotta värit ja kuviot erottuisivat paremmin. :)


Facebookin puolella toimiva Lakkaushaaste -ryhmä on kokenut suosiossaan suuren notkahduksen Finnishable nail art challengejen myötä ja olenkin nyt yrittänyt osallistua myös kyseisen ryhmän haasteisiin, kun en näitä ablecs -haasteita toteuta nyt keväällä kuin yhden viikossa. Tämän viikon teema Lakkaushaasteessa on Eläimet, joten päätin yhdistää eläimellistä menoa näihin abstrakteihin kynsiin! Siispä kynsille pääsivät suloiset pöllödecalit, jotka ostin Born Pretty Storesta joskus aikoja sitten. :)Turkulainen Mi Nails -kynsikauppa tuo Suomeen uuden indie -merkin, nimittäin Foxy Pawsin! Ennakkotilaus on käynnissä NYT ja vielä tämän päivän ajan voit myös hyödyntää Mi Nailsin alennuskampanjaa! Eli yli 50€:n ostoksesta tulee 10% alennus ja yli 100€:n ostoksesta alennusta heruu jo 15%! Eli nyt kannattaa tilata!
 Ennakkotilaus on käynnissä viikon, eli 8.3. asti. Ennakkotilattavat Foxy Paws -tuotteet löydät täältä ja ne saapuvat myymälään oletettavasti maaliskuun lopulla. Itse tilasin kolme ihanaa Foxy -lakkaa. :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Orly - Decoded
Color Club - Artsy Crafty
Tiia Vanhatapio - Mercury
We Care Icon - True White
Urban Decay - Hot Mess
Beauty UK - Matte Top Coat


7 kommenttia: