keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Vain violettia (ja vinyyleitä!)

Sitten olisikin jo tämän viikon toisen Finnish(able) nail art challengen haasteen aika, eli vain violettia!
 Tää oli tosi helppo, sillä mun on jo pidemmän aikaa pitänyt toteuttaa tämä lakkaus, mutta jotenkin aina on jokin muu idea kiilannut ohi!Kynsillä siis China Glazen Gothic Lolita ja OPIn limited edition Liquid Sand, My Current Crush. Molemmat ostin FB:n Kynsikoristekirppikseltä ja vieläpä samalta myyjältä. :)

 Kikkailin myös ensimmäistä kertaa kynsivinyylien kanssa. Nämä on tilattu Llarowelta. jäivät alunperin jälkitoimitukseen ja jouduin niitä yli kuukauden odottelemaan.
 Minulta toivottiin tutoriaaliakin kynsivinyyleistä, joten koitan sellaisenkin väsätä tässä lähiaikoina. Piti vain ensi saada itselle vähän tuntumaa. :) ihan simppeliähän tämä on ja ihanasti näistä puuttuu se kynsiteippien kanssa kikkailun tylsin vaihe, nimittäin määrämittaan leikkaaminen!Mistä yleensä tilaat kynsivinyylisi? :)

Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
China Glaze - Gothic Lolita
Lumos - High Speed Top Coat
OPI - My Current Crush

12 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Pitäisi itsekin tilata vinyylejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Vinyylit on ihan hauskoja. Itse tilasin sieltä Norway Nailsin alesta lisää. :D

   Poista
 2. Mie tilaan Vinyl It Up-kaupasta omani. Hienot lakkaukset!

  VastaaPoista
 3. Hienot kynnet! Mä oon tilannut tuolta: http://nailvinyls.com/. Ihan hyviä ovat, muta mä oon nyt kokeilujen jälkeen päätynyt siihen, että taidan kuitenkin pitää teipistä enemmän - se ei tartu kynsiin niin kauheasti, niin ei tarvitse odotella ihan niin kauan lakan kuivumista, ja toisaalta sen saa paremmin kynnen pinnalle niin, ettei valu lakkaa teipin/vinyylin alle. Mut ehkä tää johtuu vaan mun huonosta tekniikasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olin kans yllättynyt siitä, miten tiukasti nää tarttui kynteen kiinni! Olin jotenkin olettanut, että nämä tarttuis kevyemmin kuin teipit. :D

   Poista