keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kromilakoilla mennään taas!

Ajattelin ensin skipata toisen tämän viikon Ablecs15 -haasteista, mutta mun oli nöyrryttävä, kun sama haaste ilmaantui myös FB:n Lakkaushaaste -ryhmään. Eli siis pastellit. Tämän haasteen kanssa oli vähän sama ongelma kuin tuon turkoosinkin kanssa. Mikä loppujen lopuksi on pastellia ja mikä ei? Joissain blogeissa väitettiin lähes kaikkien Models Own Color Chrome -sarjan lakkojen olevan pastelleja, joten päätin siis napata sieltä kynsille tuon Oliven, joka oli aiemmin aiheuttanut mulle pienen pettymyksen olemalla liian samanlainen tuon Goldin kanssa. olive sai siis uuden mahdollisuuden ja paritin sen Rosen kanssa käyttäen MoYou Londonin Pro Collection -kokoelman laattaa numero 11.Tässä lakkauksessa Olive onneksi näyttää selkeästi vihreältä, kun sitä on kaksi kerrosta. Ensimmäinen kerros lakkaa olikin hyvin kultainen ja toista kerrosta lisättäessä "vihertymisen" huomasi selkeästi. Lakka saa siis jäädä kokoelmiin!
 Tuijottelin kynsiä pitkin päivää eilen ja totesin, että ei nämä ehkä kuitenkaan ole tarpeeksi pastellit ja teinkin tänään uudet, pastellisemmat, kynnet. :D miksi mä otan näin kauheasti paineita jostain näinkin mitättömästä asiasta?!
 Pastelliväreistä tulee muutenkin mieleen lukion kuvataiteen opettajan lausuma, joka meni jotakuinkin näin: "Pastellivärit.. Kaupat pursuaa niitä joka kevät, vaikkei ne näytä hyvältä yhdenkään kalpean suomalaisen päällä!"
Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Models Own - Olive
Models Own - Rose
China Glaze - Fast Forward Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti