perjantai 6. maaliskuuta 2015

Delush Polish: Slice of Life Collection + Bonus

Ihanaa alkavaa viikonloppua teille, lukijani!
 Nyt on luvassa jotain ihan uutta tässä blogissa, nimittäin kokonaisen kokoelman esittely!
Aiheena siis Delush Polishin Slice of Life -kokoelma, joka on saanut inspiraationsa TV-sarjasta Dexter.
Olen ostanut kaikki lakat itse enkä siis hyödy mitään siitä, jos jonkun ostohimo herää tästä postauksesta. ;) en vain voinut vastustaa kiusausta tehdä tällaista postausta, kun kerta hankin tosiaan kokonaisen kokoelman! Tämä on kolmas kerta, kun kyseistä projektia aloittelin. Aiemmilla kerroilla lakkailin kyseisillä lakoilla niin harvoin, että ehdin jo katkaista kynteni ennen kuin sain kaikki lakat kuvattua ja projekti jäi kesken. Tässä sairaslomalla on nyt ollut hyvin aikaa puuhastella näiden kanssa, eikös kolmas kerta sanokin toden?
Kaikkien lakkoja on kolme kerrosta, niiden alla on kaksi kerrosta aluslakkaa (Dependin Glitter peel-offia) ja päällä yksi kerros päällyslakkaa (A Englandin The Shield). Pidin lakkoja ylösalaisin pitkän aikaa (vähintään vuorokauden), jotta pohjaanpainuneetkin glitterit saisivat mahdollisuuden päästä kynnelle. ;)Dark Passenger on tummansininen jelly microshimmerillä ja erivärisillä glittereillä. Oikein kaunis lakka, mutta kuten näkyy, peittävyys ei ole parhaimmasta päästä. Kerrostettuna peittävän lakan päälle toimii varmasti oikein hienosti! Tämä lakka oli ainoa, joka kaljuuntui toista kerrosta levitettäessä, joten kannattaa olla varovainen tämän kanssa!

Angel of Death on näyttäytynyt tässä blogissa jo aiemminkin. Mustalla pohjalla punaisia ja valkoisia, erikokoisia glittereitä. Isoimpia hexagoneja piti vähän kalastella, mutta lakka näyttää kauniilta myös ilman niitä. Hyvä peittävyys. :)
Time to Kill on violettipohjainen glitterjelly, jossa on punaisia, oransseja, kuparinvärisiä ja vaaleanpunaisia erikokoisia glittereitä. Oikein kaunis, vähän erikoinen sävymaailma, mutta toimii. Ei peitä yksinään, ainakaan kolmella kerroksella.

Born in Blood oli ehkä suurin pettymys tästä kokoelmasta. Rakastan punaisia kynsilakkoja, sillä ne ovat ikuisia klassikoita ja niin aistillisia. Tässä kuitenkin glitterit ovat niin samanvärisiä pohjalakan kanssa, etteivät ne oikein erotu. Tätä voisi yrittää kerrostaa vaikka mustan lakan päälle. Myöskään tämä ei peittänyt kolmella kerroksella yksinään.
Tonight's the Night oli näistä kauhein lakka levittyvyyden kannalta. Tämä saattoi johtua siitä, että minulla on tästä vain minipullo, tiedä häntä. Glitteriä tuli kuitenkin siveltimeen liikaa ja tasaisen lopputuloksen saaminen oli työn ja tuskan takana. Kuitenkin pidän tästä lakasta kovasti! Mustalla pohjalla olevat eriväriset ja erikokoiset glitterit toimii!
Master of Disguise on oma suosikkini kokoelmasta. Herkullisen suklaanruskea pohjaväri ja siinä oransseja ja kuparinvärisiä glittereitä. Glitterit ovat aika pitkälti samoja kuin Time to Killissä, pohjaväri on vain vaihtunut. Tämä peitti nätisti, levittyi helposti ja glittereitä tuli oikein mukavasti. Tykkään kovasti!
A Very Neat Monster on myöskin näyttäytynyt täällä blogissa aiemminkin. Rakastan vihreitä kynsilakkoja ja rakastan isoja, pyöreitä glittereitä, mutta tämän lakan pisteitä laskee nuo pikkuiset keltaiset glitterit. Ne näyttää ihan roskilta! :( Levittyvyys oli kuitenkin hyvä, samoin peittävyys. Vähän sai noita suurimpia pyörylöitä kalastella.


Ja sitten se bonus!
 Tilasin näitä kokoelman lakkoja Delush Polishin verkkokaupasta muistaakseni viisi pulloa kerralla (olin jo aiemmin hankkinut Angel of Deathin ja A Very Neat Monsterin) ja Adrianna laittoi minulle kaupanpäälliseksi kauniin vihreän Lady Sybilingin! 


Vaaleanvihreällä pohjalla mustia mikroglittereitä sekä isompia sinisiä ja kultaisia glittereitä, myös vinoneliöitä! Tämä oli myös aika hankala levittää ja saada tasainen lopputulos, juurikin glittereiden runsauden ja suurehkon koon vuoksi. Mutta onhan se nätti (ja peittävä)!Mitä mieltä olette tällaisista postauksista? Heräsikö ostohimot? ;)

 Haluaisitteko lukea lisää tällaisia postauksia tässä blogissa?

4 kommenttia:

 1. Ah nämä Delush Polishin jellyt on kyllä ihania <3 Etenkin noiden jättiympyröiden kanssa... *kuolausta*

  Ja hei, aika kiva kun laittoivat vielä kaupanpäällislakankin tilaukseesi tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Delushit on ihania! <3
   Kaupanpäälliset on aina kivoja. ^^

   Poista