maanantai 23. maaliskuuta 2015

Maaliskuun marmoroinnit

Havahduin taas päivänä eräänä siihen, että maaliskuu lähenee loppuaan enkä ole tehnyt vielä tämän kuun vesimarmorointeja! Miksi tässä asiassa kuun loppu tulee aina niin yllättäen?! ;)
 Mua on taas kovasti himottanut lakata kynnet punaisiksi pitkästä aikaa, joten päätin nyt tehdä punamustat marmoroinnit. Ensin lakkasin kynsille kerroksen Essien Thigh High:ta ja ihasteltuani punaisia kynsiäni muutaman tunnin (hehee!) aloin marmorointipuuhiin!
 Thigh High:n kaverina marmoroinnissa oli A Englandin Camelot, joka tällä kertaa ei käyttäytynyt ihan niin moitteetta kuin viimeksi. Tipat lähtivät leviämään vasta kun kyseisen tipan päälle tiputti Essietä, joka sitten levisi turhankin reippaasti. :D
 Vasemman käden etusormeen ja etenkin peukaloon jäi ilmakuplia ja kun lakkasin OPIn päällyslakan (viimeaikoina käyttämäni Lumos Top Coat levittää ikävästi marmoroinnit ja leimaukset vaikka kuinka olisin antanut kuivua) niin päätti sekin kuplia oikein urakalla. Turhauduin tästä niin, etten viitsinyt edes oikean käden kynsiä marmoroida ja poistinkin lakkaukset kuvien ottamisen jälkeen.
Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Essie - Thigh High
A England - Camelot
OPI - Top Coat

2 kommenttia:

 1. Kauniit sävyt, pikkurilli varsinkin on hieno! Harmi, että lakkailu päättyi turhautumiseen. Tuo marmorointi ja lakkojen leviäminen vedessä on kyllä niin salatiedettä - koskaan ei voi tietää, miten se milloinkin onnistuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkäsin kovasti just tuosta pikkurillistä! :)
   Kuun asento ei selkeästi ollut nyt suotuisa vesimarmoroinnille! :D

   Poista