torstai 5. maaliskuuta 2015

Helmikuun ostokset

Oikein aurinkoista torstaita, rakkaat lukijat!
 Viimeinen helmikuun puolella tekemäni ostos saapui eilen, joten on helmikuun ostospostauksen aika! Jee!
Helmikuussa sain pidettyä itseni suht hyvin kurissa ja nuhteessa, varmaankin lähinnä miitin vuoksi. Tiesin, että siellä tullaan saamaan roppakaupalla kaikkea ihanaa, niin en viitsinyt shoppailla mitään ihmeempiä. Ja jotenkin sellainen tarve ostaa lakkoja on myös jotenkin hiipunut, eikä esimerkiksi uusissa kevätkokoelmissa ole ilmaantunut oikein mitään lakkaa, joka olisi ihan pakko saada. No, kaipa tämä mielenhäiriö kohta menee ohi..Kävin yhtenä päivänä Tokmannilla metsästämässä korttia ystävälleni, kun huomasin IsaDoran tekstuurilakkojen olevan -40% alennuksessa. Mukaan lähti vihreä Macaron alle vitosella. :)Nämä kaikki kotiutuivat minulle myöskin miitistä. :)
Color Clubin Holiday Splendorin ostin kirppistelyn yhteydessä, LCN:n lakan sain vaihtareilla (ja huomasin vasta kotona, että tämä on magneettilakka eikä mulla ole yhtään magneettia!) ja We Care Iconin Magic Azuren nappasin sellaisesta "ota tästä" -pöydästä, joka ilmaantui loppuillasta. :)MoYou Londonille oli ilmestynyt taas varastoon kaikki neljä leimauslaattaa, joita olen himoinnut jo pidemmän aikaa, joten äkkiä tilausta kehiin!
 Kotiin saapuivat Explorer Collection 13, Fairytale Collection 02 sekä Gothic Collection 04 ja 05. :)Pretty Polishilta mun piti vain tilata vain muutama Bundle Monsterin leimauslaatta, BM-401 (vihdoinkin!) ja BM-612. Mutta... Niille oli tullut uusia kromilakkoja! Kromilakat on mun ehdoton heikkous! Onneksi tällä kertaa en sentään ostanut hopeanväristä kromilakkaa, niistä kun löytyy jo OPIn, Essien ja Color Clubin versiot! :'D
 Kymmenen lakan kokoelmasta kotiutin kuusi lakkaa, eli Cerise, Green, Gold, Olive, Mauve ja Rose.
Ostopäätökseen vaikutti suuresti se, että nämä leimaavat mahtavasti ja toimivat myös mustan lakan päällä.
 Näistä on tulossa oma postauksensa hyvinkin pian! ;)

1 kommentti: