keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Inspiraatiota Rose Shockilta

Heissan rakkaat lukijat!

Seuraava kappale ruotii heikkoa terveydentilaani. Jos haluat lukea vain kynsiä, skippaa ensimmäinen kappale!

 Keuhkoputkentulehdukseen määrätyt antibiootit eivät sitten tehonneet käytännössä ollenkaan ja nyt olen sitten keuhkokuumeessa. Eilinen oli aivan kauhea päivä, sillä lähdin heti aamusta Turkuun työterveyslääkärille (joka viimeinkin suhtautu mun oireisiin vakavasti ja määräs mut keuhkokuvaan!) ja sieltä sitten TYKSiin röntgeniin. Mun kotoa ajaa Turkuun sellaset puoli tuntia, joten sekin on jo aikamoinen urheilusuoritus tässä kunnossa. Puhumattakaan siitä, että TYKS on mulle täysin vieras kompleksi (no okei, olen mä syntynyt siellä!) ja onnistuin tietysti pysäköimään auton aivan väärälle puolelle laitosta ja jouduin kävelemään hirmuisen matkan (tosi hyvä idea!) sinne röntgeniin. Sieltä sitten kotiin odottelemaan tuloksia ja sitten vielä apteekkiin, kun lääkäri oli soittanut ja sanonut, että vasemmassa keuhkossa näkyy tulehdus. Ja tämä kaikki siis yhden aamupäivän aikana! Loppupäivän olin niin loppu, etten saanut yhtään mitään tehtyä. Rintaan ja selkään sattui niin että pystyin hädintuskin käsiä liikuttamaan ja iltaa myöden kuumekin vähän nousi. Tänään on kuitenkin olo ollut jo rutkasti parempi, sain jopa käytyä suihkussa ja lakattua kynnet! Ai että kun teki hyvää, ainakin henkiselle puolelle! Toki tämäkin päivä on mennyt ja tulee menemään sohvalla leffojen parissa (tänään katsottu jo Passengers ja Hostel II), samoin kuin varmaan loppuviikko. Antibiootit nyt kuitenkin vaikuttais tehoavan tällä kertaa, joten ehkä mut saadaan vielä kuntoon. :)

Mutta sitten itse asiaan, eli niihin kynsiin ja niiden ihastuttavaan innoittajaan!
 Rose Shock on suomalainen alternative -bloggaaja, jota olen ihaillut jo vuosikausia. Älyttömän kaunis ja älyttömän lahjakas nuori nainen! Taannoin näin hänen Facebook -sivuillaan törkeän upeat kynnet, jotka mun oli pakko kopioida itselleni! Tässä vielä lisäkuva.
 Sain metsästettyä itselleni OPIn Black Spotted -lakan varmaan jo vuosi sitten, mutta sen käyttö on jäänyt aivan liian vähälle. Ehkä siitäkin syystä päätin nämä kynnet toteuttaa. :) Pohjalakaksi valikoitui Urban Decayn Mars, joka on todella kaunis tummanvihreä lakka runsaalla shimmerillä. Täytyy ehdottomasti toteuttaa lähiaikoina myös sellainen lakkaus, jossa Mars ei jää näin paljoa peittoon!


Yksi syy, miksen ole Black Spottedia hirveästi käyttänyt on se, että emme ole oikein samalla aaltopituudella (koska en ole sitä käyttänyt, duh!). Viimeksi levitin lakkaa liian paksulti ja sain reikien sijaan crackle -efektin. Nyt yritin levittää lakkaa oikein niukasti, niin keskisormen kynteen jäi sitten kalju kohta. Enkä mä nyt todellakaan ole niin hyvässä jamassa vielä, että olisin alkanut lakkauksia uusimaan. Huoh..


Eiköhän tässäkin asiassa harjoitus tee mestarin, joten on vain jatkettava harjoituksia!

Nyt vain odottelen, että puolisoni tulisi kotiin ja toisi tullessaan mulle paketin postista. Jos en ihan väärässä ole, niin paketti sisältää leimauslaattoja ja kynsilakkoja Pretty Polishilta, jee! Puoliso lupasi myös noutaa SmartPostista Cango & Rinaldin lähetyksen. Voitin Dioriinalta lahjakortin ko. firmaan ja tilasin sieltä hienot korvikset itselleni. Ja tänään posti jo toikin minulle Pretty.fi -tilauksen, eli Hurraw! -huulirasvoja. Ovat kyllä mahtavia tuotteita! Kaiken saamansa hypen arvoisia. :)

PS. Rose Shock julkaisi tänään avoimen kirjeen Lime Crimelle eikä se ole mitenkään mieltäylentävää luettavaa. Itse en ole kyseiseltä firmalta mitään tilannut, mutta useista tuotteista olen haavaillut ja aikomuksena olikin jotain sieltä lähiaikoina tilata, mutta eipä tarvitsekaan! En tiennyt yhtään, miten rempallaan asiat siellä ovat. :/


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Urban Decay - Mars
OPI - Black Spotted
Lumos - Top Coat

6 kommenttia:

 1. Oijoi, keuhkokuume on kamala tauti! Mulla on ollut kahdesti ja sen kanssa ei ole leikkiminen. Kunhan nyt ensin tunnet itsesi terveemmäksi niin et silti vielä ole eli ota ehdottoman varovaisesti kaiken rehkimisen kanssa tai seuraavaksi löydät itsesi teholta sydänlihastulehduksen kourista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy kyllä rauhassa nyt ottaa. Tämä viikko on ainakin nyt vielä sairaslomaa. Loppuviikosta tulee labratulokset niin selviää, onko tämä mykoplasman aiheuttamaa vai jotain muuta. Mutta nyt tosiaan näyttäis nuo antibiootitkin alkavan toimia :)

   Poista
 2. Hei paranemisia sinne! Oon vähän kade tosta black spotted-lakasta :) hienot kynnet ja luin kanssa ton blogipostauksen aamusta ja olin ihan et mitä hittoa täällä maailmassa tapahtuu o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Joo mä olin kans tosi yllättynyt! Eka pakataan vain toisen valmistajan tavarat omiin pakkauksiin ja vainotaan kritisoijia ja sit vielä viedään ihmisten rahat! Mitä ihmettä!?

   Poista