tiistai 24. maaliskuuta 2015

OPI - German-icure by OPI

Koska maaliskuun vesimarmorointi meni jokseenkin penkin alle, päätin tehdä vain simppelin swatch -lakkauksen jostain lakasta, joka ei vielä ole kynsille päässyt. German-icure tosin on näyttäytynyt syksyisessä vesiputouksessa elokuussa, mutta sen rooli kyseisessä lakkauksessa oli niin minimaalinen, etten antanut sen häiritä.


Tykästyin lakkaan todella paljon! Kaksi helppoa kerrosta ja tuo shimmeri (joka ei juurikaan kuvista näy) on aivan mieletön! Mun täytyy ehdottomasti myös kokeilla tätä lakkaa jossain välissä myös mattapintaisena! 
 Ihastelin kynsiä koko eilisen päivän, mutta jossain vaiheessa alkoi lakan syksyinen sävy häiritä (vaikkei eilen mitenkään keväinen päivä ollutkaan) ja poistinkin lakat eilen illalla. Aikomuksena oli tehdä heti tilalle uusi lakkaus, mutta mun keuhkokuumeesta toipuvat keuhkot päättivät muistuttaa olemassaolostaan ja loppuilta menikin hillittömän yskänpuuskan parissa. Noh, tänään alkoi työt vasta puolenpäivän jälkeen niin ehdin aamulla lakata jotain vähän hempeämpää kynsille. 
 Mutta mitä? Se selvinnee huomenna! ;)Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - German-icure By OPI
Lumos - High Speed Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti