torstai 5. maaliskuuta 2015

Leimailua kromilakoilla ja se ihan oikeasti paras musta :)

Eilen saapuneet Models Ownin Color Chrome -lakat oli tietysti pakko saada kynsille just-heti-nyt, joten tässäpä vähän värien ilotulitusta!


En voi oikein sanoin kuvailla, miten rakastunut olen näihin lakkoihin! Etusormessa Rose, keskisormessa Mauve ja nimettömässä Cerise, tässä ilman päällyslakkaa. Leimat tehty yhdellä lempparikuvioistani, löytyy Konadin laatasta m98. :)

Vähän lähikuvaa..
Tässä päällyslakan kanssaNimettömässä Gold, keskisormessa Green ja etusormessa Olive. Oli hienoinen pettymys, että Gold ja Olive näyttävät noin samanlaisilta. Myös pullot ovat sävyltään niin lähellä toisiaan, ettei niitä erota toisistaan kuin nimilapusta! Joo ja keskisormen leima meni vähän huonosti. Tässäkin ovat ilman päällyslakkaa.

 Kaikki lakat käyttäytyivät erinomaisesti ja olivat helppoja leimata. Yritin aluksi leimata miitistä saamallani MoYou Londonin stampperilla, mutta kuvat eivät nousseet läheskään ehjinä siihen, joten leimailut tehty tuolla mun luottolöllöllä, jonka ostin Kynsikoristekirppikseltä joskus.

Ja päällyslakalla


Ja sitten siihen ihan parhaaseen mustaan!
 Eli *rumpujen pärinääää* A Englandin Camelot! Tässä! Yksi kerros! Ei päällyslakkaa!


Eli syntisen upea kiilto, mahtava peittävyys ja nopea kuivumisaika. Mitä muuta voi kynsilakaltaan toivoa? Jokaiselta pitäis löytyä Camelot, "älä pidä muita mustia kynsilakkoja"! ;)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
A England - Camelot
Models Own - Rose
Models Own - Mauve
Models Own - Cerise
Models Own - Gold
Models Own - Green
Models Own - Olive
Lumos -Top Coat

11 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Tykkään tuosta värikkäiden leimojen yhdistämisestä mustaan pohjaan. Mä kanssa löysin vähän aikaa sitten oman lempparimustan ja se on Maybellineltä :) ominaisuudet kuulostavat samalta kuin tuossa Camelotissa: peittää jo yhdellä kerroksella ja kuivuu nopeasti. Pinnasta tulee myös kiiltävä, mutta ei ehkä ihan noin kiiltävä. Toisaalta laitan aina päällyslakan, että se tuo kiiltoa kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa lupaavalta. :)
   Joo kyllä mäkin aina laitan päällyslakkaa. ^^

   Poista
 2. Hienoja lakkoja, erityisesti nuo chromet kiinnostaa! Mistä tilasit? Himoan itsekin tuon tyyppisiä leimauslakkoja lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olisi pitänyt lukea aiempi postaus, vastaus löytyikin sieltä :)

   Poista
  2. Jep, Pretty Polish on yks mun lempparikaupoista! <3

   Poista
 3. Mä himoitsen niiiiin noita Colour Chromeja. Jos ei Pariisissa kävele vastaan niin sit kyllä tilaan niitä nipun jostain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen!
   Omani tilasin tosiaan Pretty Polishista, olivat vähän alle 7€/kpl. :)

   Poista