lauantai 7. maaliskuuta 2015

Turkoosia (?)

Tämänviikkoinen Finnishable nail art challenge aiheutti tosissaan harmaita hiuksia. Vaihtoehtoina oli urheilu (nope!) ja turkoosi. Kärvistelin pitkään samojen ongelmien kanssa kuin The Polishin Touchin Helmi. Mikä loppujen lopuksi on turkoosia? Mun piti lopulta turvautua jopa mieheni ammattitaitoon, hän kun on graafikko. Yhdessä tultiin siihen tulokseen, että mulla on tasan yksi turkoosi kynsilakka. Delush Polishin Teal We Meet Again. Tuo teal nyt tietysti viittaa siihen, ettei tämä olisi turkoosi, mutta minusta teal on tummempi. Joten tällä mennään!Lakka onkin todella kaunis, mutta aivan hirveä levitettävä! Koostumus oli todella paksua, joten täytyy ehdottomasti näyttää tälle ohentajaa ennen seuraavaa käyttökertaa.
 Leima on MoYou Londonin Gothic Collectionin 05 -laatasta ja tehty Konadin mustalla, joka sotki tietysti mennessään. Huoh..
 Lopputulos oli kuitenkin oikein mieluisa. :)

Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Delush Polish - Teal We Meet Again
Lumos - Top Coat
Konad - Black

10 kommenttia:

 1. Valtavan kauniit kynnet! :) Kyllä nämä varmaan hyvinkin vastaa turkoosia, vaikka niin kuin itse kirjoittelinkin, mun turkoosi olisi pikkuisen tummempi ja vihreämpi. Mutta ei nämä kyllä "teal" ole sen enempää... Hankalaa :D Vissiin turkoosi on katsojan silmissä ;)

  VastaaPoista
 2. Tämä oli kans mulle vaikea teema, mutta mulla yksi suunnilleen turkoosi lakka sattui olemaan vahingossa. Turkoosi on kai aika vaikea määritellä, kun ihmiset näkee/tulkitsee värit aika subjektiivisesti... Tai no sen puoleen kyllä melkein mikä tahansa väri olisi vaikea määritellä. Vaihteleekohan sen kiven/mineraalin sävy ikinä? Kiva tuo leima kyllä, pitääpä vähän tutustua noihin goottilaattoihin joskus tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Google antoi myös varsin kirjavia vaihtoehtoja kun koitin turkoosia etsiskellä kuvahausta. :D
   Nämä Gothic Collectionin laatat on ihania, mulla on niitä jo kolme. :) tästä leimasta tulee mieleen verkkosukkahousut. :D

   Poista